Το μέλλον είναι εδώ

Στο νέο τεύχος 57 του GOCAR Magazine κάνουμε αφιέρωμα στα μικρά B-SUV και βλέπουμε… το μέλλον της αυτοκίνησης

  • -
  • -

Η οδήγηση σε πρώτο πλάνα, με σπορ κατασκευές, αλλά και το μέλλον της, όπως αυτό αποτυπώνεται στις πρωτότυπες προτάσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών. Όλα τα έχει αυτό το τεύχος και μαζί ένα αφιέρωμα στα σημαντικότερα μικρά B-SUV που κυκλοφορούν στην αγορά μας. «Διαβάζουμε» το μέλλον της αυτοκίνησης, θαυμάζοντας τα τελευταία δημιουργήματα της Audi και της Mercedes-Benz, τα ηλεκτρικά PB18 e-tron και Vision EQ Silver Arrow αντίστοιχα.

Στο τεύχος 57 του GOCAR στρίβουμε με τις πόρτες την BMW M2 και καταπίνουμε τις στροφές με την υπερταχεία της Audi με τα διακριτικά RS3. Απολαμβάνουμε στα βουνά το νέο Hyundai i30 N, το πρώτο μοντέλο με σπορ καρδιά της κορεατικής φίρμας. Ταξιδεύουμε με την diesel έκδοση του σπορ και παράλληλα οικονομικού Skoda Octavia RS 4x4. Οδηγούμε το νέο πολυχρηστικό μοντέλο της Opel, το άνετο Combo Life, την οικονομική έκδοση του Hyundai Kona και το γρήγορο Honda Jazz.

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Fiesta Active με τα crossover στοιχεία και το πιο εστιασμένο SEAT Arona, ενώ κεντρίζουμε την προσοχή του κόσμου με το στιλάτο Citroen C1 Urban Ride. Επίσης, σας παρουσιάζουμε τη νέα BMW Z4, την Mercedes-Benz A-Class Sedan, το Renault Megane R.S., το εκρηκτικό Nissan GT-R50 και την πολυτελή Aston Martin Rapide AMR.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #57 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Hyundai Kona Diesel

Honda Jazz 1.5 i-VTEC

Opel Combo Life

 

TEST DRIVE

Audi RS3

BMW M2

Citroen C1 Urban Ride

Ford Fiesta Active 1.5 TDCi

Hyundai i30 N

SEAT Arona 1.6 TDi

Skoda Octavia 2.0 TDI 4x4

 

TREND CAR

Aston Marin Rapide AMR

Audi PB18 e-tron

BMW Z4

Megane R.S.

Mercedes-Benz A-Class Sedan

Nissan GT-R50

 

FEATURE

Audi PB18 e-tron

Mercedes-Benz Vision EQ Silver Arrow

Best Buy τα καλύτερα B-SUV

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...