Αποκάλυψη βήμα-βήμα για το μικρό SUV της Volkswagen (vid)

Το T-Cross έχει μήκος 4,10 μέτρα και θα κυκλοφορήσει το 2019

  • -
  • -

Εντός του φθινοπώρου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του T-Cross από τη Volkswagen. Το μικρότερο SUV στη γκάμα της γερμανικής μάρκας (θα τοποθετηθεί κάτω από το T-Roc) θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους την άνοιξη του 2019.

Με μία σειρά από video – αυτή τη φορά για τη σχεδίαση του αυτοκινήτου - η Volkswagen διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον για το νέο της μοντέλο. Το T-Cross έχει μήκος 4,10 μέτρα και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε προσθιοκίνητες εκδόσεις. Παρά τις μικρές εξωτερικές του διαστάσεις, το εσωτερικό του είναι πρακτικό, προσφέροντας λύσεις όπως τα συρόμενο πίσω πάγκο.

ΠΟΣΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VOLKSWAGEN T-CROSS;

Όπως συμβαίνει και με το Polo, με το οποίο μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα, ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει συστήματα που συναντάμε συνήθως σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Στάνταρ θα είναι π.χ. το Front Assist (διαβάζει το δρόμο για πιθανούς κινδύνους) και το Lane Assist (ειδοποιεί σε ακούσια αλλαγή λωρίδας). Προαιρετικά θα διατίθεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, 8 ιντσών.

Λεπτομέρειες για τους κινητήρες δε έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, λογικά όμως βασικός θα είναι ο τρικύλινδρος turbo 1.0 TSI.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...