16.000 km με το νέο ηλεκτρικό Nissan Leaf (video)

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο που ξεκίνησε από την Πολωνία και έφτασε στην Ιαπωνία

  • -
  • -
Θα μπορούσε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με αυτονομία 270 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση να ταξιδέψει 16.000 χιλιόμετρα; Και όμως ο εξερευνητής Marek Kaminski έφθασε στην Ιαπωνία, έχοντας ξεκινήσει τρεις μήνες νωρίτερα από την  Πολωνία.
Το φιλικό προς το περιβάλλον ταξίδι του Marek , είχε ως αφετηρία το  Zakopane της Πολωνίας  και μέσω οκτώ χωρών σε δύο ηπείρους, αλλά και με πλήθος διαφορετικών συνθηκών οδήγησης που “εκτυλίχθηκαν” στη Λιθουανία, τη Λευκορωσία, τη Ρωσία, τη Μογγολία, την Κίνα και τη Νότια Κορέα, κατάφερε να φτάσει στον τελικό προορισμό του, το Τόκιο.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Αν και ο Marek μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει περάσει από τον Βόρειο και τον Νότιο Πόλο μέσα στο ίδιο έτος, η αποστολή του με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο,  θα του μείνει  εξίσου αξέχαστη. Μεταξύ των περιπετειών του Marek, αξιοσημείωτες είναι οι παρακάμψεις κατά μήκος των χωματόδρομων της  Μογγολίας, όπως  και κάποιες  “πατέντες”  φόρτισης  στην  Ρωσία.
Το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf εξοπλίζεται με νέα μπαταρία 40 kWh που αποδίδει 270 χλμ  σε μικτό κύκλο οδήγησης, με βάση τα νέα ρεαλιστικά πρότυπα κατανάλωση και εκπομπών του WLTP, το Leaf προσφέρει στον οδηγό του μια ασφαλή και δυναμική εμπειρία οδήγησης.
Το νέο Nissan Leaf είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...