Πώς μια Lamborghini Countach βρέθηκε σε αυτό το γκαράζ;

Μαζί με μια Ferrari 308

  • -
  • -

Δύο εξωτικά μοντέλα βρέθηκαν μέσα σε ένα γκαράζ της “κακιάς” ώρας! Βέβαια, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που τα ανακάλυψε και ουσιαστικά του ανήκουν πλέον, το γκαράζ είναι της… καλής ώρας! 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η λευκή Lamborghini Countach ανήκει στη γιαγιά του ανθρώπου που την ανακάλυψε και το ιταλικό supercar κάθεται μέσα στη σκόνη για περίπου 20 χρόνια. Δεν την κυκλοφορούσε η ίδια όμως, μιας και είχε αγοραστεί για να χρησιμοποιείται ως ενοικιαζόμενο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη Countach είναι η 5000S έκδοση, από την οποία έχουν κατασκευαστεί μόνο 321 μονάδες. Εφοδιάζεται με τον V12 κινητήρα των 4,8 λίτρων. Παρόλο που βρίσκεται σε κακή κατάσταση, το αυτοκίνητο κοστολογείται περίπου στα 300.000 δολάρια. Στην περίπτωση που επανέρθει στην αρχική του κατάσταση, τότε η τιμή του θα εκτοξευτεί στα 500.000 δολάρια. 

Η ιστορία τόσο της Countach όσο και της 308 έχει ως εξής: ο προ-πάππους του τυχερού είχε αγοράσει τα δύο παραπάνω αυτοκίνητα για την επιχείρηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που είχε το 1989. Επειδή όμως τα ασφαλιστικά κόστη της εταιρείας του ήταν υψηλά, αποφάσισε να την κλείσει, κρατώντας τα δύο υπεραυτοκίνητα. Δεν προχώρησε στην πώλησή τους και είναι απορίας άξιο, όπως αναφέρει ο νυν ιδιοκτήτης των αυτοκινήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...