Μαντέψτε τι ξεχωριστό έχει αυτή η Ford Mustang

Εκτός από το χρώμα Wimbledon White

  • -
  • -

Μπορεί να είναι δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος, αλλά η Ford κατασκεύασε 10 εκατομμύρια Mustang και η εικονιζόμενη λευκή convertible Mustang είναι το «επετειακό» αυτοκίνητο που πέρασε πρόσφατα τη γραμμή παραγωγής του Michigan.

Πρέπει να δεις τη (βίντεο)δοκιμή της νέας Ford Mustang και τις μοναδικές μας φωτογραφίες

Η Mustang βρίσκεται σε παραγωγή από τον Μάρτιο του 1964 και όλο τον καιρό αυτό πέρασαν έξι διαφορετικές γενιές. Το αποτέλεσμα είναι να αποτελεί ένα από τα πιο καλοπουλημένα muscle car όλων των εποχών. Ειδικά με την τελευταία κίνηση ματ της Ford, που επέκτεινε την αγορά του pony car και στη Γηραιά Ήπειρο, η Mustang πήρε το βραβείο του best seller sports car στον κόσμο.

Ο Evan J Smith δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του αυτοκινήτου στο Instagram, όπου διακρίνουμε τη λευκή Mustang με τον 5λιτρο V8 κινητήρα. Να διευκρινήσουμε ότι το συγκεκριμένο λευκό δεν είναι οποιοδήποτε χρώμα, αλλά το Wimbledon White. Είναι η ίδια ακριβώς απόχρωση με την πρώτη προπαραγωγής cabrio Mustang που πουλήθηκε ποτέ. Η εταιρεία φυσικά διοργάνωσε μια εκδήλωση στο εργοστάσιο για να γιορτάσει το ορόσημο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...