Η Teoren Motors στο καλοκαιρινό camp του Ολυμπιακού

Η εισαγωγική εταιρεία των Renault και Dacia είναι επίσημος χορηγός της ομάδας

  • - views
  • - comments
Η Teoren Motors στο καλοκαιρινό camp του Ολυμπιακού
TOP STORIES
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο πλαίσιο της υποστήριξής της σε προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και την υγιή άμιλλα, η Teoren Motors B.N. Θεοχαράκης βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά δίπλα στα παιδιά του Olympiacos Summer Camp. Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της εταιρείας, αποκλειστικού εισαγωγέα των Renault και Dacia στην Ελλάδα, είναι η συνεπής υποστήριξη δράσεων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Η παρουσία σε φιλανθρωπικούς αγώνες δρόμου όπως τα Street Relays, η στήριξη νέων αθλητών, αλλά και οι πρωτοβουλίες που ως στόχο έχουν την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας νέων ανθρώπων σε πολλαπλό επίπεδο, αποτελούν μερικές από τις δράσεις που αναλαμβάνει η εταιρεία σε σταθερή βάση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Teoren Motors, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υποστήριξε για ακόμα μία χρονιά το Summer Camp της ομάδας, το οποίο συγκεντρώνει εκατοντάδες παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα του Summer Camp περιλαμβάνει δραστηριότητες γύρω από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα αποτελεί αφορμή για να γνωρίσουν τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών θέματα όπως το fair play, τη σωστή διατροφή, την υγιή άμιλλα, αλλά και την οδική ασφάλεια.

Η υποστήριξη ενεργειών όπως το Summer Camp από την TEOREN MOTORS, αποτελεί μέρος της προσπάθειάς της, για τη εκπαίδευση ανθρώπων που θα γίνουν περισσότερο υπεύθυνοι σε όλες τις δραστηριότητες τους, συμπεριλαμβανομένης και της οδικής ασφάλειας.

GOCAR NEWSLETTER

Σου άρεσε το θέμα που διάβασες; Συμπλήρωσε το e-mail σου για να σου στέλνουμε κάθε εβδομάδα τα καλύτερα!

links
 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ