Αυτή ή μια καινούργια 911 GT2 RS;

Μόλις 10 "κλασικές" καινούργιες GT2 RS θα κατασκευαστούν

  • -
  • -

Μπορεί να είμαι υπέρ στην αγορά καινούργιων αυτοκινήτων, μιας και παρέχουν προηγμένη τεχνολογία και μεγαλύτερη ασφάλεια, ωστόσο υπάρχουν και τα κλασικά αυτοκίνητα που σε βάζουν σε δίλημμα.

Για παράδειγμα, η Porsche 911 Le Mans Clubsport της φωτογραφίας θα κάνει την εμφάνισή του σήμερα σε ειδικό event κλασικών αυτοκινήτων. Μόνο 10 Le Mans Classic Clubsport 911 θα κατασκευαστούν και οι ιδιοκτήτες τους θα τα παραλάβουν σε εκδήλωση το 2020.

Η διαδικασία κατασκευής είναι απλή και βασίζεται στο πλαίσιο της αυθεντικής 911, η οποία «μεταμορφώθηκε» σε Clubsport. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια «τουριστάδικη» έκδοση και μια σκληροπυρηνική. Στην τελευταία περίπτωση το βάρος του αυτοκινήτου είναι μόλις 970 κιλά, ενώ η Touring φτάνει τα 1.075 κιλά. Φυσικά για να μειώσουν το βάρος αφαιρούν μεταξύ άλλων το ηχοσύστημα, τις ταπετσαρίες, το κεντρικό κλείδωμα, ακόμα και το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο αερόψυκτος 3.4 flat-six κινητήρας των 300 ίππων με εξαρτήματα από GT3 RS.

Κάθε αυτοκίνητο υπολογίζεται στα 283.000 ευρώ, εξαρτάται όμως από τα έξτρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...