Συνεργασία και με την Ατλέτικο Μαδρίτης η Hyundai

Χορηγός ενός ακόμη μεγάλου ποδοσφαιρικού κλαμπ η κορεάτικη εταιρεία

  • -
  • -

Ακόμη στενότερες γίνονται οι σχέσεις της Hyundai με το χώρο του ποδοσφαίρου. Η κορεάτικη εταιρεία που είναι εξάλλου χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως θα συμβεί και με την αγγλική Τσέλσι, το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί το μανίκι των εμφανίσεων της Ατλέτικο από την επόμενη σεζόν και έως το 2021.

Με τη χορηγική αυτή συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας της Μαδρίτης, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων που θα παρέχεται στον σύλλογο, διαφημιστικών μηνυμάτων στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου κ.α.

Ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Προϊόντων της Hyundai Motor δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την Ατλέτικο Μαδρίτης - μια εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους. Αποτελεί πρόκληση για μας η συνεργασία μας με αυτό τον σύλλογο για να αναπτύξουμε δραστηριότητες που τοποθετούν τους φιλάθλους του στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων μας. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Λιόν και την τελευταία μας συνεργασία με την Τσέλσι, αυτό είναι ένα εκπληκτικό νέο βήμα στη νέα μας πανευρωπαϊκή προσέγγιση χορηγικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...