5 μοντέλα που αξίζει να αγοράσεις τώρα!

SUV, crossover ή οικογενειακό; Ό,τι κι αν ψάχνεις, πρέπει να δεις και αυτά

  • -
  • -

Η ελληνική αγορά δείχνει σημάδια ανάκαμψης το 2018. Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν και οι σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές που κάνουν οι εταιρίες, καθιστώντας την επιλογή κάποιων μοντέλων ιδιαίτερα συμφέρουσα. Διαλέξαμε πέντε τέτοιες περιπτώσεις μοντέλων που πρέπει οπωσδήποτε να δεις αν σκοπεύεις να αγοράσεις σύντομα καινούριο αυτοκίνητο.

ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

CITROEN C4 CACTUS

Το νέο μικρομεσαίο οικογενειακό της Citroen προσφέρεται με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 36 πραγματικά άτοκες δόσεις, μηνιαία δόση από 249 ευρώ και 40% προκαταβολή. Οι τιμές του νέου C4 Cactus αρχίζουν από τα 14.850 ευρώ, για την έκδοση 1.2 PureTech Live, ενώ συνοδεύεται και από 5 χρόνια εγγύηση.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ CITROEN C4 CACTUS 1.6 DIESEL

 

DACIA SANDERO STEPWAY

Με τιμή που ξεκινά από τα 11.190 ευρώ και επίκαιρη γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει τον 0.9 TCe τούρμπο βενζίνης και τον ιδιαίτερα 1.5 diesel, που αποδίδουν αμφότεροι 90 ίππους, δεν είναι απλώς ένα προσιτό crossover, αλλά και σούπερ επιλογή αντί ενός μεταχειρισμένου SUV.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ VIDEΟ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ DACIA SANDERO STEPWAY 1.5 DIESEL

 

FIAT TIPO

Το μικρό οικογενειακό προσφέρεται με πλουσιότερο εξοπλισμό στις standard τιμές, συνολικό όφελος έως 3.200 ευρώ, δελεαστική χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια εγγύηση. Η γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις 5door, sedan και station wagon.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ FIAT TIPO 5D 1.4 95 PS

 

KIA SPORTAGE

Με στάνταρ 6 αερόσακους, ESP, έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα πλοήγησης, Android Auto και Apple CarPlay, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, ζάντες αλουμινίου 17’’, cruise control, ράγες οροφής, μεταλλικό χρώμα, φώτα ημέρας LED, 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και τιμή 22.290 ευρώ, το Kia Sportage 1.7 Diesel Upgrade μια πραγματικά ακαταμάχητη πρόταση στα SUV.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ 5 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ KIA SPORTAGE SUPER DEAL

 

OPEL GRANDLAND SUV

Η Opel Ελλάς δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Grandland X με το προνομιακό πρόγραμμα OPEL SUV NOW και όφελος έως 3.500 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνει Πρόγραμμα Ελάχιστης Έκπτωσης € 2.000, Πρόγραμμα ανταλλαγής €1.000 και 3 χρόνια Πλήρους Εγγύησης FlexCare €500. Το OPEL SUV NOW περιλαμβάνει προσφορές και για τα Crossland X και Mokka X.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ OPEL GRANDLAND X ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ FULL SCREEN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...