Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine πιάνουμε κουβέντα με τη νέα A-Class

Δοκιμάζουμε το νέο Ceed, την άγρια M5, την πολυτελή C-Class, το τετρακίνητο Qashqai και τα φρέσκα Hyundai Kona και i20

  • -
  • -

Στο νέο διαδραστικό τεύχος 55 του GOCAR Magazine δοκιμάζουμε τη νέα εξελιγμένη τεχνολογικά Mercedes-Benz A-Class, το κορυφαίο μοντέλο στα premium μικρομεσαία που αποκρίνεται στις… ερωτήσεις/απαιτήσεις μας. Δοκιμάζουμε το πλήρες Nissan Qashqai με το ισχυρό diesel κινητήρα και την τετρακίνηση και οδηγούμε επί ελληνικού εδάφους τα πιο νέα μοντέλα της Hyundai, τα Kona και i20.

Ταξιδεύουμε στη χώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο για να οδηγήσουμε το νέο Kia Ceed, το μικρομεσαίο μοντέλο της κορεατικής φίρμας που βάζει γκολ από τα αποδυτήρια. Απολαμβάνουμε επί ευρωπαϊκού εδάφους τη νέα άγρια και τετρακίνητη πλέον BMW M5, που παραμένει απολαυστική αφού έχει και 2WD mode. Ο ανταγωνιστής που ακούει στο όνομα Mercedes-Benz μας βάζει στη θέση του οδηγού της νέας C-Class που δίνει έμφαση στην πολυτέλεια, χωρίς παράλληλα να αγνοεί την οδηγική απόλυση.

Δοκιμάζουμε το προσιτό μικρομεσαίο Fiat Tipo, με τους σούπερ χώρους και την τιμή supermini. Γνωρίζουμε από κοντά τη νέα επιβατική έκδοση Life, του Opel Combo και έχουμε την πρώτη μας οδηγική επαφή με το νέο μικρό Toyota Aygo. Η MINI μας παρουσιάζει το εμβληματικό της μοντέλο στις εκδόσεις, 3d, 5d και Cabrio, που διακρίνεται για τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει, παραμένοντας απολαυστικό στο δρόμο.

Σε αυτό το νέο τεύχος 55 του GOCAR Magazine, γνωρίζουμε όλες τις γενιές της BMW M5, αλλά ταξιδεύουμε και στη Ρουμανία για να ψηλαφήσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ της 50χρονης ιστορίας της Dacia. Επίσης, παρουσιάζουμε τα εντελώς νέα: Audi Q8, BMW 8 Series και Jeep Renegade και τέλος, συνομιλούμε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη για το μέλλον των diesel στην Αθήνα.
Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

GOCAR MAGAZINE #55 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

BMW M5

Hyundai i20

Hyundai Kona

Kia Ceed

Mercedes-Benz C-Class

Toyota Aygo

 

TEST DRIVE

Fiat Tipo 1.4 95 PS

Mercedes-Benz A 180 d

Nissan Qashqai 1.6 dCi 4x4

 

TREND CAR

Audi Q8

BMW 8 Series

Jeep Renegade

MINI 3d, 5d & Cabrio

Opel Combo Life

 

VIDEO THEME

Ford Focus Suspension

Women Driver

 

FEATURE

BMW M5 History

Dacia 50 χρόνια

 

INTERVIEW

Γ. Καμίνης

 

ΘΕΜΑΤΑ

Report: 30 μέρες σε 9 εικόνες

Accessories

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...