Γρηγορότερη και ισχυρότερη Koenigsegg ετοιμάζει ο Christian

Το teaser αποκαλύφθηκε σε κλειστό "πελατειακό" κύκλο

  • -
  • -

Η Koenigsegg κατασκευάζει πολύ λίγα αυτοκίνητα τον χρόνο, ενώ η πώλησή τους γίνεται σε επιλεγμένα σημεία στον κόσμο. Η σουηδική εταιρεία όμως έχει σκοπό να μεγαλώσει τον αριθμό αντιπροσωπειών της, έτσι πρόσφατα άνοιξε μια καινούργια στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκεί, οι ξεχωριστοί πελάτες είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν ένα νέο προσχέδιο, που αφορά ένα μελλοντικό hypercar της Koenigsegg. Μάλιστα, έχει πάρει τον τίτλο του «αντικαταστάτη της Agera RS» και ίσως παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το 2019.

Είναι γνωστό ότι η Koenigsegg έχει κλείσει το βιβλίο παραγγελιών των Agera και Regera, γι’αυτό και δεν είναι απίθανο να προχωρήσει στην παρουσίαση ενός νέου υπεραυτοκινήτου.

Από το σκίτσο διακρίνουμε τις γενναιόδωρες καμπύλες και το επιθετικό στιλ, λόγω του μεγάλου διαχύτη και τους αεραγωγούς. Φυσικά δεν λείπει η τεράστια αεροτομή, που έχει μια διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα στα αυτοκίνητα του Christian von Koenigsegg. Ο ιδρυτής της φίρμας, πρόκειται να κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο, πιο γρήγορο και πιο ισχυρό από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε περίπου 9 μήνες για να το μάθουμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...