Η Honda VFR800X Crossrunner σε νέα τιμή

Με όφελος 2.000 ευρώ

  • -
  • -

Η VFR800X Crossrunner διαθέτει το ίδιο πλαίσιο με την VFR800F, το οποίο έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον adventure χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και με τον 16-βάλβιδο 90˚ V4-VTEC κινητήρα των 782κ.εκ.

Διαθέτει το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), που περιλαμβάνει δύο επίπεδα πρόσφυσης του πίσω τροχού, καθώς και τη δυνατότητα απενεργοποίησης από τον αναβάτη. Το δικάναλο σύστημα ABS προσφέρει φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες.

Η VFR800X Crossrunner είναι ελαφρύτερη χάρη στο επανασχεδιασμένο ψαλίδι Pro-Arm. Το μπροστινό φέρινγκ και η ειδικά σχεδιασμένη καρίνα, προσφέρουν προστασία, αλλά και ελεύθερη θέαση του μυώδους V4-VTEC κινητήρα. Τα επίπεδα άνεσης είναι πολύ υψηλά, χάρη στις μακριάς διαδρομής αναρτήσεις, το φαρδύ τιμόνι των 675 χιλ., την όρθια θέση οδήγησης και το ύψος της σέλας που μπορεί να ρυθμιστεί στα 815 ή τα 835 χιλιοστά. Οι πανίσχυρες 4-πίστονες μπροστινές δαγκάνες φρενάρουν ιδανικά τους πλευστούς δίσκους των 296 χιλιοστών, ενώ οι αλουμινένιοι τροχοί των 17 ιντσών ολοκληρώνουν την εικόνα.

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης LED φωτισμό, φλας με αυτόματη ακύρωση, θερμαινόμενα γκριπ με 5 στάδια θέρμανσης και οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED.

Η νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής του VFR800X Crossrunner είναι 11.990 ευρώ (από 13.990 ευρώ).

Το Honda VFR800X Crossrunner είναι διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda σε 3 χρωματισμούς:

-Mat Ballistic Black Μetallic
-Perle Glare White
-Candy Prominence Red.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...