Μετέφερε 15 νήπια με παράνομο σχολικό λεωφορείο!

Συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού

  • -
  • -

Μπροστά σε έναν ασυνείδητο οδηγό – ο οποίος προφανώς ενεργούσε υπό την καθοδήγηση του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, βρέθηκαν οι αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων).

Σε έλεγχο που έγινε στην Αγία Βαρβάρα, ο 52χρονος άνδρας μετέφερε με παράνομο ΙΧ λεωφορείο (τύπου βαν) 15 νήπια. Το εν λόγω όχημα που είχε διαγραφεί (αποχαρακτηριστεί) οριστικά έφερε εμπρόσθια πλαστή πινακίδα και πίσω γνήσια. Οι πινακίδες αντιστοιχούσαν σε άλλο λεωφορείο ίδιας μάρκας, μοντέλου και χρώματος, επίσης ιδιοκτησίας του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Κατά τον έλεγχο, ο συλληφθείς οδηγός επέδειξε στους αστυνομικούς άδεια κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο συμβόλαιο τα οποία αντιστοιχούσαν στο δεύτερο λεωφορείο, το οποίο εντοπίσθηκε σταθμευμένο έξωθεν του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Το δεύτερο λεωφορεία είχε φυσικά εμπρόσθια γνήσια και πίσω πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

Το αποχαρακτηρισμένο όχημα, καθώς και οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας αυτού, κατασχέθηκαν.

Ο οδηγός του οχήματος, με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ περαιτέρω κινήθηκε η διαδικασία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της ιδιοκτήτριας του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...