Στο νέο GOCAR Magazine #54 πρωταγωνιστούν τα SUV

Δοκιμάζουμε 6 SUV για όλα τα βαλάντια από 13.000 έως 100.000 ευρώ

  • -
  • -

Στο νέο GOCAR Magazine 54 δοκιμάζουμε 6… σέξι SUV. Από το πιο προσιτό, με μόλις 13.000 ευρώ Dacia Sandero Stepway, μέχρι το εκρηκτικό από κάθε άποψη Audi SQ5 των 354 ίππων που αγγίζει σχεδόν τα 100.000 ευρώ. Ανεβαίνουμε στην κορυφή ενός βουνού και αγγίζουμε σχεδόν τα σύννεφα με το νέο Mitsubishi Eclipse Cross και ταξιδεύουμε μέχρι την Αυστρία για να έρθουμε σε πρώτη επαφή με το πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο με την οθόνη 15 ιντσών, Volkswagen Touareg.

Με το καλοκαίρι να έχει μόλις αρχίσει δεν θα μπορούσαμε να μην πάμε στη θάλασσα και για αυτό διαλέξαμε το Peugeot 3008 στη σπορ εκδοχή του GT Line και το FIAT 500X στην πλούσια έκδοση Mirror με τη δελεαστική τιμή. Λυσσάμε μέσα στην πόλη με τη μικρή βολίδα το Kia Picanto GT Line με τους 100 ίππους και απολαμβάνουμε την νέα έκδοση του Skoda Fabia Edition Cup.

Στο 54ό τεύχος του μοναδικού περιοδικού αυτοκινήτου για συσκευές iPad και Android, δοκιμάζουμε στη Νίκαια της Γαλλίας το νέο γρήγορο Ford Fiesta ST και την περιπετειώδη έκδοση του μοντέλου με τα διακριτικά Active. Γνωρίζουμε από κοντά το ηλεκτρικό Nissan Leaf που πάτησε τις ρόδες του στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο σε τιμή έκπληξη. Οδηγούμε στην πίστα το νέο όπλο της Hyundai, το i30N με τους 275 ίππους και συνοδηγούμε το αγωνιστικό DS 3 R3 MAX του Χρ. Καρέλλη, με το οποίο συμμετέχει στο Ράλλυ Ακρόπολις. Χαζεύουμε τις νέες παρουσιάσεις από την Porsche για την Cayenne E-Hybrid, την Opel για το Corsa GSi και την Mercedes-AMG για την GT S Roadster.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #54 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Ford Fiesta ST & Active

Hyundai i30N

Volkswagen Touareg

 

TEST DRIVE

Audi SQ5

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi

FIAT 500X Mirror 1.4 MultiAir

Kia Picanto 1.0T GT Line

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC 2WD

Peugeot 3008 1.6 BlueHDi GT Line

Skoda Fabia 1.0 TSI Edition Cup

 

TREND CAR

Mercedes-AMG GT S Roadster

Opel Corsa GSi

Porsche Cayenne E-Hybrid

 

VIDEO THEME

500 Family

 

FEATURE

DS 3 R3 MAX

Nissan Leaf

 

ΘΕΜΑΤΑ

Report: 30 μέρες σε 9 εικόνες

Accessories

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...