Τα Abarth 124 rally έκαναν τη διαφορά σε Γαλλία και Τσεχία

Οι "σκορπιοί" ξεχωρίζουν στις αγωνιστικές πίστες

  • -
  • -
Τα Abarth 124 rally έκαναν τη διαφορά σε Γαλλία και Τσεχία
Αισθητή βελτίωση των Abarth 124 rally όσον αφορά την απόδοση και την αξιοπιστία των αγωνιστικών. Τα αποτελέσματα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου επιβεβαιώνουν ότι τα αυτοκίνητα με το Σκορπιό σημειώνουν εξαιρετικές. Στο Rallye d'Antibes στη Γαλλία, ο νεαρός οδηγός Nicolas Ciamin (FRA) πήρε προβάδισμα μετά τη δεύτερη ειδική, την μεγαλύτερη του αγώνα στις Antibes. Ο Ciamin πέτυχε ένα τιμητικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος, κερδίζοντας την υπερειδική διαδρομή του θρυλικού Col de Turini στην κατάταξη R-GT. Ο Γάλλος οδηγός τερμάτισε το Σαββατοκύριακο δεύτερος στην κατηγορία του.

Στο βάθρο ανέβηκαν στο Rally Krumlov, στην Τσεχία, τα Abarth 124 rally της Agrotec Czech Abarth  με οδηγούς τους Martin Rada (CZE) και Jaroslav Jugas (CZE), που τερμάτισαν αμφότεροι 3οι στην κατηγορία τους."Αποκομίζω εμπειρίες και το αυτοκίνητο βελτιώνεται σε απόδοση, γενικά το επίπεδό μας ανέβηκε σ' αυτό τον αγώνα ", σχολίασε ικανοποιημένος ο Rada στον τερματισμό.

Η παράσταση συνεχίστηκε στην πίστα με τον αγώνα μονοθεσίων του πρωταθλήματος ADAC F4 που χρησιμοποιούν κινητήρες Abarth στην πίστα του Lausitzring στη Γερμανία. Το αδιαφιλονίκητο αστέρι του Σαββατοκύριακου ήταν ο Νεοζηλανδός Liam Lawson, που πήρε δυο νίκες στον 1ο και στον 3ο αγώνα. Ο Γερμανός  Lirim Zendeli  κέρδισε στο 2ο αγώνα και πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία καθώς προηγείται με 25 βαθμούς έναντι του Lawson. Ο ανερχόμενος David Schumacher, γιος του Ralf, προηγείται στην κατάταξη των Rookie.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...