Η Hellas Direct αλλάζει την ασφάλιση αυτοκινήτου

Σε συνεργασία με τη Revolut υπόσχεται άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της

  • -
  • -

Τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη έρχεται να προσφέρει η συνεργασία της Hellas Direct με τη Revolut, όπως ανέφεραν οι ιδρυτές της πρώτης, Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν το πλάνο της συνεργασίας των δύο πλευρών περιλαμβάνει μια co-branded προπληρωμένη κάρτα Visa, η οποία θα παρέχεται δωρεάν στους πελάτες της Hellas Direct. Μέσω της κάρτας η Hellas Direct θα μπορεί να μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο χρήματα στους λογαριασμούς των πελατών, ξεπερνώντας τις καθυστερήσεις στη μεταφορά χρημάτων του τραπεζικού συστήματος.  Χρήματα που μπορεί να αφορούν είτε την αποζημίωση σε μικρές ζημιές είτε τη διευκόλυνση των πελατών σε κάποιες περιπτώσεις. «Αν υπάρξει κάποια μικρή καθυστέρηση στην οδική βοήθεια, μπορούμε να του μεταφέρουμε χρήματα για έναν καφέ, κάνοντας πιο ευχάριστη την αναμονή» ανέφερε ο κ. Μάρκου, δίνοντας ένα παράδειγμα τέτοιων περιπτώσεων. Ταυτόχρονα, η κάρτα εξυπηρετεί και τη δημιουργία προγραμμάτων πιστότητας πελατών. Δένοντας όλα τα παραπάνω, ο κ. Πανταζής ανέφερε ότι μέσω της κάρτας μπορούμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία στον πελάτη μας, να είμαστε σε διαρκή επαφή μαζί του, εξυπηρετώντας τον ακόμα πιο γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται και η αίσθηση του οικοσυστήματος, στην οποία είναι μέλος ο καταναλωτής.

Όπως σημείωσαν τα στελέχη της εταιρείας, η βάση πελατών της Hellas Direct στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου έχει φθάσει ήδη τα 80.000, με την εταιρεία να παρουσιάζει ρυθμούς ανάπτυξης 35-40% τα τελευταία χρόνια. Το μερίδιο αγοράς της αυτή τη στιγμή ανέρχεται στο 1,5% όμως ο στόχος της εταιρείας είναι να φθάσει το 5% μέσα στα 2-3 επόμενα χρόνια.

Σημαντική παράμετρος των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης για τους ιδρυτές της Hellas Direct είναι το γεγονός ότι χάρη στην τεχνολογία που έχει αναπτύξει η εταιρεία ελέγχει το σύνολο της διαδικασίας που της επιτρέπει να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στον πελάτη. Στο σημείο αυτό έφερε ως παράδειγμα τη συνεργασία με 965 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου ο πελάτης της Hellas Direct να εξυπηρετείται άμεσα, χωρίς να περιμένει, όπως συνηθίζεται, αρκετές ημέρες για να εγκριθεί το αίτημά του, αναλαμβάνοντας βέβαια και το ρίσκο, που μπορεί να υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις.

Η Hellas Direct μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμπλουτίσει τα ασφαλιστικά προϊόντα που προσφέρει, μπαίνοντας αρχικά στα ασφαλιστήρια κατοικιών και αμέσως μετά στα ασφαλιστήρια μοτοσυκλέτας. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει και η γεωγραφική επέκτασή της, με το πρώτο βήμα να γίνεται στην Κύπρο, από τα ασφαλιστήρια κατοικιών, ενώ ήδη η Hellas Direct εξετάζει τις ευκαιρίες σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, όπως εκείνη των χωρών του Περσικού Κόλπου.

Διαβάστε περισσότερα στο Deasy.gr για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα της Hellas Direct

[
Πηγή: Deasy.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...