Ανακοίνωση της KOSMOCAR A.E.

Σχετικά με τους πελάτες της ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

  • -
  • -

Ανακοίνωση που αφορά όσους πελάτες της Σ. Κ. ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε είχαν παραγγείλει καινούργιο αυτοκίνητο Volkswagen ή Audi εξέδωσε η KOSMOCAR AE την Μεγάλη Πέμπτη 1 Απριλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η KOSMOCAR A.E., Αποκλειστικός Εισαγωγέας Volkswagen & Audi στην Ελλάδα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και της κοινωνικής της προσφοράς ανέλαβε να διασφαλίσει, για λόγους ηθικού καθήκοντος, την παράδοση αυτοκινήτων στους πελάτες της Σ. Κ. ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., που βρέθηκε σε δυσχερή θέση ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της.

Η KOSMOCAR A.E. με μοναδικό της μέλημα το καταναλωτικό κοινό, τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο έμπορο καθώς και τη διασφάλιση της φήμης των αυτοκινήτων που εκπροσωπεί, παρενέβη για να εξασφαλίσει τη μη διατάραξη της αξιοπιστίας των σημάτων Volkswagen & Audi.

Η λήψη της σημαντικής αυτής απόφασης έγινε ταυτόχρονα με την εξασφάλιση ρητής δέσμευσης του συγκεκριμένου εμπόρου για την τήρηση του αυστηρού πλαισίου συνεργασίας και των υποχρεώσεών του».

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...