Polo vs Yaris: Σημειώσατε 1

Το σουπερμίνι της Volkswagen ήταν Best Seller τον Απρίλιο, ανεξαρτήτως κατηγορίας

  • -
  • -

Στις πωλήσεις της κατηγορίας Β είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το Toyota Yaris πρώτο. Ο Απρίλιος όμως ήταν μήνας αλλαγής για την κορυφή των σουπερμίνι. Το νέο Volkswagen Polo έσπασε την πρωτοκαθεδρία του ιαπωνικού μοντέλου πετυχαίνοντας 583 ταξινομήσεις, έναντι 530 του Yaris. Μάλιστα, το Polo ήταν τον Απρίλιο Best Seller στο σύνολο της ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτως κατηγορίας, ενώ πρωταγωνίστησε και στη λιανική της κατηγορίας Β με 219 αυτοκίνητα (Yaris: 203). Να πούμε εδώ πως συνολικά η αγορά κινήθηκε ανοδικά και τον Απρίλιο με 24,2% περισσότερες πωλήσεις από τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτυχία της Volkswagen στη σημαντικότερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς οφείλεται αφενός στο ίδιο το αυτοκίνητο, αφετέρου στο ότι το τελευταίο διάστημα έχει εξομαλυνθεί ο ρυθμός των παραδόσεων στους πελάτες – είναι συχνό φαινόμενο όταν πρωτοπαρουσιάζεται ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, η παραγωγή του εργοστασίου να μην προλαβαίνει να καλύψει τις παραγγελίες.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΝΕΟ VW POLO ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, FULL SCREEN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Αναμφίβολα, στοιχεία του νέου Polo που το κάνουν δημοφιλές στο αγοραστικό κοινό είναι η όμορφη εμφάνιση, το υψηλό πρεστίζ που συνοδεύει τη μάρκα και το μοντέλο, η προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει και η ευρεία γκάμα κινητήρων, από την οποία ξεχωρίζει ο αποδοτικός υπερτροφοδοτούμενος 1.000άρης TSI βενζίνης με απόδοση έως 115 ίππους (το Yaris έχει ατμοσφαιρικό 1,5 λίτρων 111 PS).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN POLO 1.0 TSI 95PS BEATS

 

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β

ΜΟΝΤΕΛΟ            ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΩΝ

VOLKSWAGEN POLO          583

PEUGEOT 208                      578

TOYOTA YARIS                    530

NISSAN MICRA                   398

 

ΜΟΝΤΕΛΟ         ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

VOLKSWAGEN POLO       219

TOYOTA YARIS                 203

OPEL CORSA                    149

FORD FIESTA                    106

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...