Νέο τεύχος GOCAR Magazine #53: Εσύ το κατέβασες;

Στο νέο τεύχος δοκιμάζουμε τα νέα, C4 Cactus diesel, A-Class, X2 και Swift Sport. Κατέβασέ το τώρα δωρεάν στο tablet και στο κινητό σου

  • -
  • -

Στο νέο GOCAR Magazine 53 προσφέρουμε ύλη διαδραστικής θεματολογίας. Δοκιμάζουμε το νέο Citroen C4 Cactus στην οικονομική diesel εκδοχή του, ταξιδεύουμε στο εξωτερικό για να γνωρίσουμε τη νέα Mercedes-Benz A-Class και το διασκεδαστικό οδηγικά Suzuki Swift Sport. Δοκιμάζουμε επί ελληνικού εδάφους την αγχολυτική BMW X2 που θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των SUV, αλλά και το supermini SEATIbiza στην diesel εκδοχή του που δίνει bonus αυτονομίας.

Στο 53ο τεύχος του μοναδικού περιοδικού αυτοκινήτου για συσκευές iPad και Android, δοκιμάζουμε το μεγάλο και ποιοτικό SUV, Opel Grandland X, το ανανεωμένο Peugeot 308 και το πλούσιο εξοπλιστικά FIAT 500L Mirror με τη δελεαστική τιμή. Πρεμιέρα κάνει σε πολλές εκδόσεις και το νέο Ford Focus, ενώ σας παρουσιάζουμε και το κορυφαίο σπορ μοντέλο της μάρκας Ford GT που πάτησε τις ρόδες του στην Ελλάδα. Bonus για τον συντάκτη ήταν η οδήγηση όλων των GTi της Volkswagen, ο οποίος με τη σειρά του όμως μας αποζημιώνει με ένα ωραίο θέμα που μας βάζει στη θέση του οδηγού.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #53 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Mercedes-Benz A-Class

Suzuki Swift Sport

Volkswagen GTi Performance Days

TEST DRIVE

BMW X2 sDrive20i

Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi

Opel Grandland X 1.6 CDTi

Peugeot 308 1.6 BlueHDi

SEAT Ibiza 1.6 TDI

Kia Rio 1.0 T-GDI 120 PS

TREND CAR

Ford Focus

Genesis Essentia

Maserati Levante Trofeo

VIDEO THEME

Ford Fiesta Tech

FEATURE

Ford GT

Mercedes-Benz CLS & Mercedes me

ΘΕΜΑΤΑ

Report: 30 μέρες σε 9 εικόνες

Accessories

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...