Τελευταίες δοκιμές για το μεγάλο coupe της BMW (vid)

H 8 Series Coupe έρχεται με νέο V8 απόδοσης 530 ίππων

  • -
  • -

Μετά το Arjeplog της Σουηδίας κοντά στον Αρκτικό Κύκλο όπου έγιναν οι χειμερινές δοκιμές και το Nurburgring που φιλοξένησε τις σπορ ρυθμίσεις, η BMW έστειλε την 8 Series Coupe στην Ουαλία για τα τελευταία τεστ πριν πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.

Το μεγάλο coupe της γερμανικής μάρκας θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της όταν λανσαριστεί, στα τέλη του 2018. Η παγκόσμια πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει λογικά τον Οκτώβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Και ενώ το αμάξωμα φέρει ακόμη καμουφλάζ, η BMW δημοσιοποίησε αρκετές πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη της 8 Series Coupe και συγκεκριμένα της τετρακίνητης M850i xDrive Coupe. Όπως για το νέο V8, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο Steptronic 8 σχέσεων και αποδίδει 530 ίππους. Η μέγιστη ροπή ανέρχεται σε 750 Nm και εμφανίζεται στις 1.800 rpm.

Η λίστα με τα... καλούδια της M850i περιλαμβάνει πίσω ενεργό μπλοκέ διαφορικό, ρυθμιζόμενη ανάρτηση M suspension Professional και σύστημα διεύθυνσης Integral Active Steering. Τα προγράμματα οδήγησης δεν επηρεάζουν μόνο τη συμπεριφορά του μεγάλου coupe αλλά ακόμη και τον ήχο από τον V8 που φθάνει στα αυτιά του οδηγού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...