Βράβευση για την ελληνική αντιπροσωπεία της Renault

Η TEOREN MOTORS Β. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ βραβεύτηκε για την πορεία της το 2017

  • -
  • -

Για δεύτερη φορά μέσα στην τελευταία τετραετία, η TEOREN MOTORS - αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα - βραβεύτηκε από το GROUPE RENAULT στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού “P.A.R.I.S. CHALLENGE”

Ο γαλλικός όμιλος αναγνώρισε την εξαιρετική πορεία της ελληνικής αντιπροσωπείας το 2017. Η βράβευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι η TEOREN MOTORS είναι μία από τις μόλις έντεκα εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε 78 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση στο Partners Awards: Renault International Sales (P.A.R.I.S CHALLENGE), για την TEOREN MOTORS, έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας της στον τομέα των πωλήσεων και των υπηρεσιών After Sales για το 2017.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι, στο Musée de l’Homme, όπου εκτός από την ηγετική ομάδα του Groupe Renault, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Alain Prost.

Στη βράβευση παρευρέθηκαν για την TEOREN MOTORS, η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κα. Ντένη Θεοχαράκη, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Βασίλης Ευθυμιάδης, καθώς και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Σταμέλος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...