Απολαύστε την άνοιξη με τις πανοραμικές οροφές της Opel

Φως στο εσωτερικό και εξαιρετική θέα προς τα έξω από τα μοντέλα της μάρκας

  • -
  • -

Ο καιρός μας κάνει το χατήρι και βιώνουμε τις πρώτες ανοιξιάτικες (ή ακόμη και καλοκαιρινές) ημέρες του 2018. Κάθε Σαββατοκύριακο αποτελεί ευκαιρία για εκδρομή και τα μοντέλα της Opel με τις πανοραμικές γυάλινες οροφές το ιδανικό μέσο για να φθάσετε στον προορισμό σας.

Η Opel προσφέρει πανορακικές οροφές σε μία σειρά από μοντέλα, τα Grandland X, Crossland X, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer Zafira και Combo Life.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ OPEL GRANDLAND X

Η πανοραμική οροφή διατίθεται κατόπιν παραγγελίας με τα Grandland X και Crossland X στην τιμή των 900 ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Οι επιβάτες των Opel Insignia Sports Tourer και Opel Insignia Country Tourer μπορούν ομοίως να απολαύσουν τη θέα που προσφέρει η ηλεκτρική, πανοραμική, συρόμενη, κρυστάλλινη οροφή 1.400 x 860 mm . Διαθέτοντας πρόσθετες λειτουργίες, όπως προ-επιλογή και προστασία από παγίδευση, η συρόμενη/ανακλινόμενη κρυστάλλινη οροφή διατίθεται στην τιμή των 1.200 ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Το επταθέσιο Opel Zafira εφοδιάζεται με πανοραμικό παρμπρίζ που «ρέει» έως την πανοραμική οροφή, προσφέροντας θέα παρόμοια με αυτή του θαλάμου διακυβέρνησης αεροπλάνου, στην τιμή των 1.300 ευρώ.

Σύντομα, η γκάμα μοντέλων της Opel που προσφέρουν «απεριόριστη θέα» θα συμπληρωθεί με το νέο Opel Combo Life. Όταν παραγγέλνεται με πανοραμική οροφή, το Combo Life διατίθεται με αποθηκευτικό χώρο οροφής που εκτείνεται στο κέντρο του οχήματος, με φώτα LED στάνταρ. Επιπλέον, σε αυτή τη διάταξη, το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με μία μεγάλη θήκη 36L που τοποθετείται πάνω από το ράφι στο χώρο αποσκευών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...