Fiat 500L Mirror: Πλούσιος εξοπλισμός χωρίς χρέωση!

Το μικρό πολυμορφικό ξεχωρίζει για το στιλ, τους χώρους και τον εξοπλισμό του

  • -
  • -

Μετά το 500X Mirror (διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα), ένα ακόμη μοντέλο της οικογένειας 500 διατίθεται από την ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat στην ειδική έκδοση που συνδυάζει πλούσιο εξοπλισμό σε στάνταρ τιμή, 5 χρόνια εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση!

Ο εξοπλισμός του 500L Mirror περιλαμβάνει: σύστημα U-Connect με υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη αφής 7'', σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16'', χαρακτηριστικά χρωμίου στον εξωτερικό διάκοσμο, εντυπωσιακό λογότυπο "Mirror" στη μεσαία κολώνα και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική οροφή (στην έκδοση 1.6 MTJ).

Όλα τα παραπάνω διατίθενται σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές: Με τον κινητήρα 1.4 95 PS στα 15.590€, με τον 1.3 MTJ 95 PS στα 17.590€, με τον 1.3MTJ 95 PS MTA στα 19.100€ και με τον 1.6 MTJ 120 PS στα 19.900€.

Εξωτερικά, οι στρογγυλοί εμπρόσθιοι προβολείς με τις χρωμιωμένες ενθέσεις και τα φώτα ημέρας τύπου LED σχηματίζουν τα δύο "μηδενικά" του θρυλικού 500, ενώ ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας και η μοντέρνα χρωμιωμένη γρίλια χαμηλά κάτω από τη μάσκα προσδίδουν στυλ και κομψότητα. Στο πίσω μέρος, τα χρωμιωμένα ένθετα τονίζουν την οικογενειακή αίσθηση του μοντέλου. Τα φώτα ομίχλης και τα φώτα πορείας είναι τοποθετημένα χαμηλά στον προφυλακτήρα, για να επιτευχθεί η μέγιστη αποδοτικότητα του φωτισμού.

Το εσωτερικό επίσης ξεχωρίζει, χάρη στην άνετη, φωτεινή καμπίνα, την ευέλικτη διάταξη των χώρων του και την προσοχή που έχει δοθεί ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια: οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες εξασφαλίζουν κορυφαία ορατότητα και διευκολύνουν το παρκάρισμα, δίνοντας στον οδηγό τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης στο δρόμο. Το κάτω μέρος του ταμπλό εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργικότητα, χάρη στους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Εκτός από την άνεση, σημασία έχει δοθεί και στην ασφάλεια: το 500L Mirror είναι εξοπλισμένο με το Autonomous City Brake, το καινοτόμο σύστημα που φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση επικείμενης πιθανής σύγκρουσης σε ταχύτητες έως 30 km/h, χάρη στον αισθητήρα που βρίσκεται πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη και ανιχνεύει την απόσταση του οχήματος από το προπορευόμενο, ή από ένα σταθερό εμπόδιο.

Το 500L Mirror είναι διαθέσιμο σε παστέλ, διχρωμίες και μεταλλικά χρώματα, όλα βασισμένα στο λευκό, το μπλε, το μαύρο και το γκρι. Συνδυάζοντάς τα με συγκεκριμένες διχρωμίες, ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει την εμφάνιση του  αυτοκινήτου του στο μέγιστο βαθμό. Παράλληλα, οι νέοι κανόνες από τη Fiat εξασφαλίζουν σημαντική μείωση και στις τιμές των χρωμάτων.

Διαθέσιμη είναι και η ανανεωμένη έκδοση 500L Cross, στην τιμή των 19.900€ για τους κινητήρες 1.3 MTJ 95 PS MTA και 1.6 MTJ 120 PS, εμπλουτισμένη με σημαντικά εξοπλιστικά στοιχεία, αντίστοιχα με τις εκδόσεις Mirror: σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, Uconnect Navi 7'', κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...