Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης από την Opel

Αναζητώντας τα όρια αυτοκινήτου και οδηγού στο Opel Experience 2018

  • -
  • -

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, το τμήμα Opel Motorsport προσφέρει εκπαίδευση οδηγών προσαρμοσμένη σε διαφορετικά ομάδες και ανάγκες. Ερωτήματα όπως «ποια είναι τα όρια  της φυσικής επιστήμης στην οδήγηση και ποια στις ικανότητες ενός οδηγού;» μπορούν να απαντηθούν μέσα από τη συμμετοχή σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο οδηγών Opel Experience 2018.

Όλες οι εκπαιδευτικές ενότητες που διοργανώνονται από  επαγγελματίες εκπαιδευτές με ιδιαίτερη αγωνιστική εμπειρία, μοιράζονται τον ίδιο στόχο για τους συμμετέχοντες το 2018: να βιώσουν μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με κορυφαία ασφάλεια! Και αυτό μπορεί να γίνει κάτω από βέλτιστες συνθήκες: οι συμμετέχοντες στο Opel Experience μπορούν να εξερευνήσουν το Κέντρο Δοκιμών Opel στο Dudenhofen, το οποίο κανονικά είναι κλειστό για το κοινό, να γνωρίσουν την “Πράσινη Κόλαση” στο Nürburgring ή να δοκιμάσουν το Drift “στο δρόμο”, όπως στην Χειμερινή Εκπαίδευση στο Thomatal στην Αυστρία.

Το Πρόγραμμα Sport Training αναδεικνύει τη φιλοσοφία των μοντέλων Opel OPC και GSi. Το να μαθαίνεις  την εντυπωσιακή δυναμική των σπορ μοντέλων Opel και να τα δοκιμάζεις στα όριά τους, χωρίς να παρεκκλίνουν από την αγωνιστική γραμμή είναι γνήσια οδηγική απόλαυση. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Basis Training διάρκειας μισής μέρας και στο ολοήμερο Performance Training. Και τα δύο διεξάγονται στο Opel Test Centre, στο Dudenhofen.

Το Racetrack Training στην πίστα Nürburgring Nordschleife είναι τέλειο για όσους αναζητούν ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις. Η “Πράσινη Κόλαση” θεωρείται η σκληρότερη πίστα στον κόσμο. 73 στροφές, ανηφόρες και κατηφόρες με κλίσεις έως 18 μοιρών, μεταβαλλόμενες συνθήκες οδοστρώματος και η καθαρή απόσταση των 20 και πλέον χιλιομέτρων κάνουν το τμήμα Nordschleife μία πρόκληση που μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνον όσοι φερθούν με σεβασμό και έχουν κάνει καλή προετοιμασία. Γι’ αυτό ακριβώς προετοιμάζουν τους συμμετέχοντες οι ειδικοί αγώνων της Opel και του Ring: Να μαθαίνουν την αγωνιστική γραμμή, να αποφασίζουν τα σημεία φρεναρίσματος και τη γωνία διεύθυνσης – κάτι που εγγυάται την επιτυχία αυτής της εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Υπάρχουν εξατομικευμένα προγράμματα, για αρχάριους ή έμπειρους οδηγούς, για γυναίκες στο Ladies Training, για οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες, αλλά και γνωριμία με την γκάμα Opel X. Για όσους έλκονται περισσότερο από μεγάλα επαγγελματικά οχήματα, η Opel προσφέρει ένα ολοήμερο LCV Training (Light Commercial Vehicle). Και για όσους ενθουσιάζονται ακούγοντας ονόματα όπως Kadett B, Commodore A Coupé, Manta A ή Rekord A, η Opel προσφέρει το Classic Tour.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...