Η Abarth για ακόμα μια χρονιά δίπλα στον «γιατρό»

Η Abarth θα είναι για 4η συνεχή χρονιά Επίσημος Υποστηρικτής και Επίσημος Χορηγός Αυτοκινήτου για την Movistar Yamaha MotoGP

  • -
  • -
Η Abarth για ακόμα μια χρονιά δίπλα στον «γιατρό»

Η συνεργασία ανάμεσα στην Abarth και την Movistar Yamaha MotoGP συνεχίζεται με την Abarth να στηρίζει την ομάδα που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜotoGP της ομοσπονδίας FIM 2018. Φέτος και πάλι οι δυο μηχανές Yamaha YZR-M1 2018 θα φέρουν στο ρύγχος τους το λογότυπο του Σκορπιού.

Η συνεργασία ανάμεσα  στην Abarth και την Yamaha  βασίζεται σε κοινές αξίες όπως είναι το πάθος για τον αθλητισμό, την άριστη απόδοση καθώς και την αποφασιστικότητα για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Στις 18 Μαρτίου διεξήχθη στην Losail ο πρώτος από τους 19 αγώνες του πρωταθλήματος το οποίο θα ολοκληρωθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας στις 18 Νοεμβρίου.

Η Abarth και η Yamaha έχουν έρθει κοντά με "καρπούς" τους να αποτελούν τα αυτοκίνητα οπως το Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition και το Abarth 695 Βiposto Yamaha Factory Racing edition με κινητήρα 190 ίππων στο ειδικό σκούρο μπλε και άσπρο αμάξωμα. Το τελευταίο της σειράς είναι η νέα περιορισμένη έκδοση του Abarth 695 XSR Yamaha η οποία μοιράζεται κάποιες στιλιστικές λεπτομέρειες όπως τη χρήση ανθρακονημάτων με την Yamaha XSR 900 Abarth, αυτήν την ελαφριά café racer μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων που ήταν η πρώτη που προέκυψε από τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...