Νέο Volkswagen Touareg: Πολυτελές και σκληροτράχηλο (vid)

Η τρίτη γενιά του μεγάλου SUV θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου

  • -
  • -

Μετά τις φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου μοντέλου από τις δοκιμές εξέλιξης, το νέο Touareg αποκαλύπτει λεπτομέρειες του εξωτερικού και του εσωτερικού του μέσω ενός σύντομου video. Το μεγάλο SUV της Volkswagen θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου στο σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου. Μάλιστα ένα Touareg θα φθάσει εκεί οδικώς, καθώς ξεκίνησε στις αρχές του Μαρτίου από το εργοστάσιο της Μπρατισλάβα και θα διανύσει 16.000 km μέχρι την πρωτεύουσα της Κίνας!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Στο video βλέπουμε το πολυτελές εσωτερικό του Touareg, όπως επίσης τους περιστροφικούς διακόπτες στη βάση της κεντρικής κονσόλας, μέσω των οποίων επιλέγονται τα προγράμματα οδήγησης σε κάθε έδαφος. Το πλήρως ψηφιακό ταμπλό Innovision Cockpit περιλαμβάνει μία οθόνη 12 ιντσών στη θέση του συμβατικού πίνακα οργάνων και μία τεράστια 15 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων.

Η ναυαρχίδα των SUV της Volkswagen θα αναβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό που θα αμφισβητεί πολύ πιο ακριβά μοντέλα της κατηγορίας. Στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται και πληρώθα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως ημι-αυτόνομη οδήγηση. Το νέο Touareg εφοδιάζεται με ενεργητική τετραδιεύθυνση που θα διευκολύνει πολύ τις μανούβρες σε αστικό περιβάλλον, αερανάρτηση, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε plug-in υβριδική έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...