Νέο Honda Forza 300

Το 300άρι σκούτερ της Honda ανανεώθηκε

  • -
  • -
Το σκούτερ Forza 300 της Honda έρχεται πλήρως ανανεωμένο, με σπορ εμφάνιση, σε «μαζεμένες» διαστάσεις και μικρότερο βάρος (182 κιλά μαζί με τα υγρά), ενώ διαθέτει πλουσιότερο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, φώτα full LED και προαιρετική μπαγκαζιέρα 45 λίτρων, ελεγχόμενη από το έξυπνο κλειδί Smart Key. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Selectable Torque Control (HSTC)  – το οποίο αποτελεί πρωτιά για σκούτερ της Honda – και νέο, εύχρηστο πίνακα οργάνων.
Η ανάρτηση αποτελείται από στιβαρό τηλεσκοπικό πιρούνι 33 mm εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω βιδωμένα σε μονοκόμματο αλουμινένιο ψαλίδι με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 7 επίπεδα. Ο μπροστινός τροχός των 15 ιντσών από χυτό αλουμίνιο φορά ελαστικό 120/70-15 ενώ ο πίσω τροχός των 14 ιντσών (από 13” του προηγούμενου μοντέλου) φορά ελαστικό 140/70-14 που εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση και κορυφαία άνεση στην οδήγηση.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το όνομα Forza έχει μεγάλη δυναμική εδώ και χρόνια στην γκάμα της Honda. Η ιστορία του σαν ένα πολυτελές σκούτερ της μεσαίας κατηγορίας ξεκινά από το 2000.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...