Γιατί όχι και Toyota Auris GRMN;

Θα γινόταν ένα καλό hothatch

  • -
  • -

Ανάμεσα σε πολλές πρεμιέρες, που αποκαλύφθηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, βρέθηκε και η Toyota με το νέο Auris. Η εξωτερική εμφάνιση του μικρομεσαίου μοντέλου έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με τον προκάτοχό του και μάλιστα φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία δύο υβριδικές εκδόσεις: μια με 1.8 κινητήρα και έμφαση στη μείωση της κατανάλωσης, καθώς και μία με 2.0 μοτέρ και στόχο να κερδίσει τον πιο «ανήσυχο» οδηγό.

Όπως φαίνεται, για άλλη μια φορά, το νέο μοντέλο αποτέλεσε πηγή έμπνευση για την X-Tomi Design ώστε να σχεδιάσει μια GRMN εκδοχή της νέας γενιάς Auris. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, λόγω της ύπαρξης του Yaris GRMN, το οποίο είναι –ουσιαστικά- η γρηγορότερη εκδοχή του ιαπωνικού supermini. Έτσι, δεν αποκλείεται η Toyota να επιλέξει το επόμενο μέλος με λογότυπο GRMN να είναι το νέο Auris.

Η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα δείχνει το νέο μοντέλο να φοράει ένα άκρως επιθετικό «κουστούμι», καθώς και αρκετά μεγάλες ζάντες αλουμινίου. Τα χρώματα που επικρατούν είναι φυσικά τα μαύρο, άσπρο και κόκκινο, ενώ κάτω από το καπό δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από 230 ίππους, όσους δηλαδή έχει το Golf GTI Performance.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...