Κάτι καλό ψήνεται με το Nissan Titan (vid)

Το θηριώδες pick up μεταμορφώνεται στο ιδανικό αυτοκινούμενο μπάρμπεκιου

  • -
  • -

Ποιο είναι το ιδανικό όχημα αναψυχής; Μήπως ένα τροχόσπιτο; Η Nissan θέλει να μας δείξει ότι η καλύτερη λύση για αποδράσεις είναι το Smokin' TITAN, καθώς μπορεί να φθάσει παντού ενώ παράλληλα έχει ενσωματωμένη ψησταριά και κουβαλά μια πλήρως λειτουργική κινητή κουζίνα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και νεροχύτης!

Το Smokin' TITAN κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Σαλόνι Φορτηγών της Βορείου Αμερικής. Σχεδιασμένο ως ένα όχημα αναψυχής για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου, διαθέτει μια πληθώρα λειτουργιών, άκρως φιλικών για τον επαγγελματία ψήστη. Το concept βασίζεται στο πλαίσιο ενός TITAN XD Gas King Cab, προερχόμενο απευθείας από το Canton, το εργοστάσιο κατασκευής του θηριώδους pickup της Nissan στο  Mississippi.

Ο “μετασχηματισμός” του  Smokin 'TITAN ξεκίνησε με την προσθήκη μιας αλουμινένιας πλατφόρμας της CM Truck Beds,  επιτρέποντας τη δημιουργία χώρου για τρεις σταθμούς προετοιμασίας φαγητού,  καθένας από τους οποίους διαθέτει μια εστία  διπλού καυστήρα από αλουμίνιο της Partner Steel, μαζί με μια πλάκα κοπής της Churrasco Brazilian Wood. Ένας προσαρμοσμένος επί του φορτηγού  νεροχύτης 24x24 της Teton Steel, καθώς και ένα  σύστημα αποθήκευσης νερού είναι εύκολα προσβάσιμα από την πλατφόρμα. Το αυτόνομο σύστημα νεροχύτη και νερού μπορείνα αντικατασταθεί με ένα ψυγείο Yeti,  όταν η ψύξη είναι το ζητούμενο. Εκμεταλλευόμενο το επίπεδο δάπεδο του TITAN στη δεύτερη σειρά  της έκδοσης King Cab, ένας ψυγείο-καταψύκτης  ARB με διαχωριστικό, βρίσκει την ιδανική θέση του ακριβώς στο σημείο των πίσω καθισμάτων, μαζί με ένα ειδικής κατασκευής ράφι μπαχαρικών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...