Ανάκληση Hyundai Sonata

Αφορά 315 αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων HYUNDAI, μοντέλο Sonata NF 2.4 L βενζίνης, εργοστασίου κατασκευής HMC Ν.Κορέας.

Η ανάκληση αφορά σε 315 οχήματα, με ημερομηνία παραγωγής από την 1η Δεκεμβρίου 2004 έως και την 31η Μαρτίου 2005 και αριθμούς πλαισίου από KMHET41CP4A000153 έως KMHET41VMDA835441. Τα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να παρουσιάσουν βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό σύστημα ABS που μπορεί να καταλήξει σε θερμικό γεγονός (λιώσιμο καλωδίων στο χώρο του κινητήρα).

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων HYUNDAI σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο και επισκευή του ηλεκτρικού κυκλώματος ABS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507220 (κα. Κυριαζή Βασιλική).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...