Ξεκινάει από τα 16.200 ευρώ. Τι πιστεύεις ότι είναι;

Κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από αλουμίνιο

  • -
  • -

Είναι δύσκολο να βρεις ένα διακοσμητικό έπιπλο, που να ταιριάζει στο εσωτερικό του σπιτιού σου, ενώ –παράλληλα- να καλύπτει τις... αυτοκινητικές σου επιθυμίες. Η Discommon όμως σου κατασκευάζει αυτό που επιθυμείς σε ένα αρκετά… βαρβάτο αντίτιμο! Με τιμή που ξεκινάει από περίπου 16.200 ευρώ, η συγκεκριμένη εταιρεία σου κατασκευάζει ένα ιδιαίτερο τραπέζι, εξ'ολοκληρου από αλουμίνιο. Μάλιστα, αυτό που κάνει το εν λόγω να τραπέζι να διαφέρει είναι η σιλουέτα που αναδύεται από το κέντρο της επιφάνειας, κάτι σαν τον T-1000 Liquid στο Terminator 2.

Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα φτιάξει μόνο 10 τραπέζια με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία, ενώ προς το παρόν έχει παρουσιάσει ένα με μια Ferrari F40 και ένα με ένα Ford GT. Η Discommon αναλαμβάνει τη διαδικασία από τη στιγμή που ο πελάτης καταθέσει ένα γενναιόδωρο ποσό ως προκαταβολή. Τέλος, ο πελάτης επιλέγει τη σιλουέτα (αυτοκίνητο, αεροσκάφος, ταχύπλοο κλπ) και ανάλογα το βαθμό δυσκολίας, η παραπάνω τιμή αυξάνεται.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...