Σε ειδική τιμή το τετρακίνητο Α4 allroad με τους 252 ίππους

Η βενζινοκίνητη έκδοση του Audi A4 allroad quattro προσφέρεται με σημαντική έκπτωση

  • -
  • -

Στα 51.680 ευρώ υποχώρησε η τιμή του A4 allroad quattro στην έκδοση 2.0 TFSI MHEV S tronic, με την προωθητική ενέργεια της Audi Kosmocar. Έτσι το μεσαίο τετρακίνητο station με εμφάνιση και δυνατότητες crossover γίνεται πιο προσιτό για όσους αναζητούν ένα πολυτελές οικογενειακό, το οποίο συνδυάζει τους αχανής χώρους με τις δυνατότητες κίνησης σε κάθε τερέν.

Το μήκους 4,75 μέτρων Audi εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo 252 ίππων και 370 Nm ροπής (από τις 1.600 έως τις 4.500 rpm), αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic με 7 σχέσεις, μόνιμη τετρακίνηση quattro και αυξημένη κατά 34 mm απόσταση από το έδαφος (σε σχέση με το A4 Avant). Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 6,1 sec, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 246 km/h και η εργοστασιακή μεικτή κατανάλωση ορίζεται στα 6,4 lt/100 km.

Η μόνιμη τετρακίνηση quattro με μηχανικό κεντρικό διαφορικό κατανέμει τη ροπή κατά 60% στον πίσω άξονα και 40% στον μπροστινό. Ανάλογα με τις συνθήκες το ποσοστό μπορεί να μεταβληθεί έως 85% στον πίσω άξονα και έως 70% στον εμπρός. Μέσω του Audi drive select o οδηγός έχει στην διάθεσή του την επιπρόσθετη λειτουργία offroad, ενώ προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμη ανάρτηση με ηλεκτρονικό έλεγχο απόσβεσης.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το Audi virtual cockpit, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης, 12,3 ιντσών. Φυσικά όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που υπάρχουν στην γκάμα του A4 είναι επίσης διαθέσιμα και στο A4 allroad quattro. Μερικά από αυτά είναι το ενεργητικό cruise control (ACC) με λειτουργία Stop&Go, οι νέας γενιάς LED και Audi Matrix-LED προαιρετικοί προβολείς με δυναμική κατεύθυνση δέσμης, το Park Assist που μετατρέπει την διαδικασία παρκαρίσματος σε παιχνίδι, το Exit Warning που προειδοποιεί τους επιβάτες για διερχόμενο όχημα κατά την έξοδό τους, το Rear Cross Traffic το οποίο υποβοηθά στην έξοδο από σημεία στάθμευσης με περιορισμένο οπτικό πεδίο, το Collision Avoidance που αποτρέπει από πιθανή σύγκρουση ακόμη και αν χρειαστεί να επέμβει στο σύστημα πέδησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...