Τυλίχτηκε στις φλόγες η νέα Alpine A110 σε τηλεοπτική εκπομπή

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Top Gear

  • -
  • -
Οι παρουσιαστές του Top Gear, Chris Harris και Eddie Jordan, κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τη φλεγόμενη Alpine A110. Το νέο σπορ αυτοκίνητο είναι ένα από τους "πρωταγωνιστές" ενός επεισοδίου της γνωστής αυτοκινητικής εκπομπής. 

Την προηγούμενη Δευτέρα, οι δύο παρουσιαστές οδηγούσαν το γαλλικό μοντέλο σε κλειστό τμήμα μιας ειδικής του Monte Carlo (SS17) στο Μονακό. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Chris Harris και σύμφωνα με την «The Daily Mail» κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, η λυχνία ελέγχου αυτοκινήτου άναψε! Αμέσως ο οδηγός σταμάτησε και άνοιξε την πόρτα για να αποβιβαστεί, όταν παρατήρησε φλόγες να πλησιάζουν το χέρι του. Οι δύο παρουσιαστές βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο, πριν αυτό τυλιχτεί ολόκληρο στις φλόγες.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

Χρειάστηκαν μόνο 4 λεπτά για να καεί ολόκληρη η Alpine. Ο Jordan δήλωσε ότι η ειδική διαδρομή του Monte Carlo ήταν ένα όνειρο που εκπληρώθηκε. 

Τέλος, η Alpine ανέφερε ότι υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί μια εκτενέστερη έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Παράλληλα, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε την παύση των δοκιμών των προπαραγωγής αυτοκινήτων της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...