Ανάκληση Audi

Αφορά τα μοντέλα A4, A5 και Q5

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων AUDI στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων AUDI μοντέλα Α4, Α5 και Q5 για αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου του συστήματος κλιματισμού και αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου κλιματισμού.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 131 οχήματα, μοντέλα ετών 2011 έως 2016. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μπορεί να προκύψει βλάβη του συμπληρωματικού θερμαντικού στοιχείου του συστήματος κλιματισμού σε αυτοκίνητα κατασκευασμένα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε σπάνιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να επιφέρει ζημιές από υπερθέρμανση ή ακόμα και πυρκαγιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service AUDI της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών AUDI στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...