Η Audi ετοιμάζεται να… προσεληνωθεί (video)

Μια αυτοκινητιστική εταιρεία στο φεγγάρι

  • -
  • -
H Audi γιορτάζει 45 χρόνια από την προσελήνωση που πραγματοποίησε η NASA με ένα νέο διαφημιστικό σποτ. Συγκεκριμένα, δείχνει το Audi Lunar quattro, όχημα που σχεδιάστηκε από τη γερμανική εταιρεία με σκοπό να προσγειωθεί μέσα στο 2019 στη Σελήνη.

Το νέο διαφημιστικό διαδραματίζεται στο έτος 2030. Δυο αστροναύτες που εξερευνούν την σεληνιακή επιφάνεια έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια σημαντικά ίχνη από το παρελθόν - το αποτύπωμα που άφησε ο Νιλ Άρμστρονγκ το 1969, ροδιές από το διαστημικό όχημα που «πάτησε» στη Σελήνη το 1972 με το Apollo 17 και τα ίχνη των ελαστικών από το Audi Lunar quattro από το έτος 2019.

Το φιλμ συνδυάζει στοιχεία από το φιλμ της δεκαετίας του 1990, όπου ένας Εσκιμώος της Β. Αμερικής δίδασκε στο γιο του πώς να εντοπίζει τα ίχνη που αφήνουν διάφορα ζώα στο χιόνι και κατέληγε με τα ίχνη του ελαστικού ενός Audi quattro. Η Audi δημιούργησε το νέο βίντεο σε ανάμνηση της τελευταίας επανδρωμένης διαστημικής πτήσης στο φεγγάρι πριν από 45 χρόνια με το Apollo 17, ενώ ταυτόχρονα δημοσιοποιεί το δικό της ρόλο σε μια προγραμματισμένη αποστολή στη Σελήνη με το Audi Lunar quattro.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...