Αλλαγή στην ηγεσία της Opel Hellas

Αποχωρεί ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Πασσάδης και τη θέση του αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Μισαλάκης

  • -
  • -

Σημαντικές οργανωτικές αλλαγές ανακοίνωσε η Opel Hellas, καθώς ο Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας από τα 2013, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο κ. Πασσάδης μετρά θητεία άνω των 30 ετών στην GM/Opel, με σημαντικές διευθυντικές θέσεις στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, την Ταϊβάν, την Ταϋλάνδη, την Ιταλία, τη Μέση Ανατολή και την Γερμανία.

Τη θέση του καταλαμβάνει ο έως σήμερα Διευθυντής Πωλήσεων της Opel Hellas, Λεωνίδας Μισαλάκης.

Ο κ. Μισαλάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό Industrial Engineering. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου το 1994 και το 1997 εντάχθηκε στο δυναμικό της Opel Hellas, στο Τμήμα After Sales ως Περιφερειακός Διευθυντής. Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα Business Development Manager στο Τμήμα Πωλήσεων, ενώ το 2003 μετακινήθηκε στη Ρώμη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Customer Care & Aftersales Retail Sales Channel για την GM, με ευθύνη τις χώρες της Νότιας Ευρώπης. Το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα ως Διευθυντής Marketing, ενώ το 2014 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή Πωλήσεων.

Παράλληλα, αποχώρησε από την εταιρεία η Αμαλία Γιαννακοπούλου (φωτογραφία) Διευθύντρια Επικοινωνίας της Opel Hellas. Θα τη διαδεχθεί η Μαρία Καλλέργη, υπεύθυνη έως σήμερα για Μάρκετινγκ & Πωλήσεις Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...