Το νέο EcoSport έφθασε στην Αθήνα

Δείτε από κοντά το μικρό SUV της Ford στο The Mall Athens

  • -
  • -

Μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, η Ford Motor Ελλάς λανσάρει το πλήρως ανανεωμένο EcoSport. Το μικρό SUV (το μήκος του μόλις που ξεπερνά τα 4 μέτρα) βρίσκεται στο ειδικό χώρο της Ford στον τρίτο όροφο του The Mall Athens, δίπλα στα Fiesta, Focus και Kuga που όπως και το EcoSport εκτίθενται στη σπορ έκδοση ST-Line.

Το EcoSport έχει αναβαθμιστεί και ποιοτικά, καθώς η γραμμή παραγωγής έχει μεταφερθεί από την Ινδία στην Κραϊόβα της Ρουμανίας. Πέρα από το σύγχρονο εσωτερικό που θυμίζει Fiesta και τον πλούσιο εξοπλισμό του (τρίτη γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC με οθόνη αφής 8 ιντσών, Cruise Control, κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενο τιμόνι, ηχοσύστημα B&O PLAY κ.α.) είναι η παρουσία τετρακίνητης έκδοσης σε συνδυασμό με έναν νέο πετρελαιοκινητήρα.

KATEBAΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Ο 1.5 EcoBlue αποδίδει 125 ίππους και 300 Nm ροπής και μαζί με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 4,5 lt/100 km και εκπέμπει στο περιβάλλον 119 g. CO2 ανά km. Ο τετρακύλινδρος diesel φέρει τεχνολογία επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) χαμηλής πίεσης, σύστημα ψύξης με νερό και αέρα, επανασχεδιασμένη πολλαπλή εισαγωγής, ψεκασμό καυσίμου υψηλής πίεσης και χαμηλής αδράνειας υπερσυμπιεστή ώστε να εμφανίζει μεν υψηλές επιδόσεις, όμως ταυτόχρονα να έχει περιορισμένους ρύπους και χαμηλή κατανάλωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FORD ECOSPORT

Το περίπτερο της Ford στο The Mall Athens λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή 14:30-21:30, το Σάββατο 12:00-20:00 και την Κυριακή 19:00-22:00.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...