Ασκήσεις για αποχιονισμό στην Εθνική Οδό

Κλειστό το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από Οινόφυτα έως Σχηματάρι το πρωί της Κυριακής

  • -
  • -

Καθώς ο βαρύς χειμώνας πλησιάζει, οι εταιρείες διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων κάνουν τις καθιερωμένες ασκήσεις αποχιονισμού. Όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από τις 6 έως τις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ.

Στο πλαίσιο των ασκήσεων, θα υπάρξει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων έως τον Α/Κ Σχηματαρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Οινοφύτων και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Σχηματαρίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Μέσω της ίδιας παράκαμψης και του Α/Κ Σχηματαρίου θα εξυπηρετούνται αντίστοιχα και τα οχήματα με κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο 60ο χλμ. και για διάστημα 400 μέτρων, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται κανονικά από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Οι διερχόμενοι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...