Έφοδος για τους παρκαδόρους

Διήμερο δράσης της Τροχαίας

  • -
  • -

Το πρόβλημα της στάθμευσης στους χώρους πλησίον νυχτερινών κέντρων είναι γνωστό σε όλους μας. Ειδικά όσοι έχουν την τύχη να κατοικούν κοντά σε κέντρα διασκέδασης θα έχουν διαπιστώσει ότι παρκαδόροι καταλαμβάνουν το δημόσιο δρόμο μετατρέποντας τον σε ιδιωτικό πάρκινγκ για το οποίο μάλιστα εισπράττουν και αντίτιμο.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στα πλαίσια ελέγχων και για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα κυρίως στους χώρους πλησίον κέντρων διασκέδασης και σε κεντρικές οδούς της ευρύτερης περιοχής του νομού Αττικής ανέλαβε δράση τις βραδινές ώρες από 5 έως 7 Φεβρουαρίου. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά:

Βεβαιώθηκαν 1.654 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση και αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από 422 παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επίσης συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα, υπάλληλοι και παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων, γιατί αυθαίρετα καταλάμβαναν τμήματα του δρόμου ή των πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης σε οχήματα πελατών των καταστημάτων. Ελπίζουμε ότι στα πλαίσια της ίδιας δράσης θα κινητοποιηθεί η Τροχαία για τους ένστολους (στην κυριολεξία) παρκαδόρους που διαχειρίζονται δημόσιους δρόμους όπως μπροστά από πολυτελή ξενοδοχεία ή στο Μέγαρο Μουσικής όταν υπάρχει εκδήλωση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...