10 «δύσκολα» αυτοκίνητα για άπειρους οδηγούς

Αυτοκίνητα που θέλουν καλά χέρια και πολύ μυαλό

  • -
  • -

Αναμφίβολα, υπάρχουν αυτοκίνητα που είναι εύκολα στην οδήγηση, τα οποία μπορούν να συγχωρέσουν κάποιο μικρό λάθος του οδηγού. Ωστόσο, υπάρχουν και τα μοντέλα, που δεν συγχωρούν με αποτέλεσμα να κρίνονται ως «απαγορευμένοι καρποί» για αυτούς που δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία. Παρακάτω έχουμε σημειώσει 10 αυτοκίνητα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα, αφήνοντας το μήνυμά σας στο discus:

1.Dodge Hellcat

Πάνω από 700 ίππους και κίνηση στους πίσω τροχούς, δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγχεις εύκολα. Καλύτερα να το αφήσεις σε αυτούς που ξέρουν τι κάνουν.

2.Porsche Carrera GT

Όπως αναφέρουν πολλοί που είχαν την ευκαιρία να το οδηγήσουν, είναι ένα αρκετά δύστροπο αυτοκίνητο, αλλά αν ξέρεις από οδήγηση, τότε το κεντρομήχανο μοντέλο με τον 5.7 V10 κινητήρα είναι πραγματικά απολαυστικό.

3.Dodge Viper

Τα λόγια είναι περιττά. Αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ τότε δοκιμάστε να την οδηγήσετε γρήγορα σε κάποιον ηλεκτρονικό εξομοιωτή. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσετε.

4.Lamborghini Countach

Εντυπωσιακή ναι! Εύκολη στην οδήγηση όχι! Με την Countach δεν έχεις «καμία» οπτική επαφή με τον έξω κόσμο, ενώ ο χειρισμός της είναι πολύ δύσκολος!

5.TVR Sagaris

Χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα για να σε βοηθήσουν σε μια άτυχη στιγμή, το TVR δεν είναι για να κάνεις τον… «χαβαλέ» σου.

6.Ariel Atom

Αν και κατατάσσεται στην κατηγορία αυτοκίνητα, το Atom όμως δεν έχει τη συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου.

7.Honda S2000

Όμορφο και δυνατό με κίνηση στους πίσω τροχούς! Όσοι το έχουν οδηγήσει καταλαβαίνουν τα λόγια που λένε… «το’χω, το’χω, ΩΩΩΩΠ!».

8.Porsche 911 (930)

Η αερόψυκτη 911 είναι γνωστή για την υπερστροφή της με αποτέλεσμα να ρίχνει τους επιβάτες έξω από τον δρόμο. Κάποιοι τη χαρακτηρίζουν και ως «widowmaker», κάτι που μου φτάνει να μείνω μακριά της.

9.Shelby Cobra

Ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο με εκπληκτική αναλογία ιπποδύναμης και βάρους. Αν αυτό το αυτοκίνητο πέσει σε λάθος χέρια, τότε… θα χρειαστεί ένα καλό συνεργείο.

10.Ford Mustang GT

Η Mustang GT είναι ένα αυτοκίνητο που θέλει έμπειρα χέρια και ο λόγος ο 5λιτρος V8 κινητήρας των 421 ίππων και ο επιβλητικός του όγκος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...