6 αξεσουάρ που... φοράμε ή έχουμε πάντα μαζί μας

Μερικά χρειάζονται... "χοντρό" πορτοφόλι

  • -
  • -

Smartphone Lamborghini

Το κινητό των 2.100 ευρώ

Το νέο smartphone της Lamborghini είναι το Alpha One, το οποίο προσφέρεται από το τμήμα κατασκευής lifestyle προϊόντων της ιταλικής εταιρείας, Tonino Lamborghini. Η τιμή του νέου «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου είναι 2.100 ευρώ. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το πραγματικό κόστος των εξαρτημάτων είναι περίπου 350 ευρώ. Η οθόνη είναι 5,5 ιντσών WQHD, ενώ εφοδιάζεται με τον επεξεργαστή Snapdragon 820 και 4GB RAM. Η βασική φωτογραφική κάμερα του smartphone έχει 20 MP ανάλυση και το ξεκλείδωμα γίνεται με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, η συσκευή είναι ντυμένη με πολύ ακριβό δέρμα, ανθρακόνημα και αλουμίνιο.

 

Καροτσάκι της Land Rover

Παντός εδάφους

Η Land Rover είναι γνωστή για τα τετρακίνητα μοντέλα της που μπορούν να φθάσουν και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Η βρετανική εταιρεία συνεργάστηκε με την iCandy, εταιρεία κατασκευής παιδικών καροτσιών, για να δημιουργήσουν ένα καρότσι για κάθε έδαφος. Το Peach All-Terrain Special Edition παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης και στη σχεδίασή του έχουν χρησιμοποιηθεί λεπτομέρειες από μοντέλα της Land Rover. Θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2018, τόσο στα καταστήματα της iCandy όσο και στις εκθέσεις της Jaguar Land Rover. Η τιμή του αναμένεται να είναι γύρω στις 1.700 ευρώ.

 

Ρολόι από τη McLaren

Ο ελαφρύτερος χρονογράφος

Πρόκειται για τον ελαφρύτερο μηχανικό χρονογράφο στον κόσμο, προϊόν συνεργασίας της McLaren F1 με την ελβετική ωρολογοποιία Richard Mille. Η τιμή του RM 50-03 δεν ανακοινώθηκε, όμως διέρρευσε ότι έχει 7 ψηφία, άρα κοστίζει τουλάχιστον 1.000.000 δολάρια. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως τα υπερελαφρά υλικά, τιτάνιο και ανθρακόνημα. Σύμφωνα με την Richard Mille, για πρώτη φορά εμφανίζεται στον κόσμο του ρολογιού το υλικό Graph TPTTM, συνθετικό του άνθρακα και ενός νέου υλικού, του γραφένιου. Το RM 50-03 θα κατασκευαστεί σε μόλις 75 αντίτυπα και θα συνοδεύεται από αντίγραφο της McLaren-Honda του 2017, σε κλίμακα 1:5.

 

Παπούτσια Aston Martin

Αγωνιστικό «πάτημα»

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με την εταιρεία Hogan, λανσάροντας μία νέα σειρά sneakers. Τα παπούτσια περιπάτου με προέλευση την Ιταλία είναι κατασκευασμένα από δέρμα και ύφασμα, φέρουν το σήμα της Aston Martin στη «γλώσσα» και το μονόγραμα «Η» της Hogan από σουέντ στο πλάι. Η τελευταία προσφέρει το κομψό παπούτσι σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς (μαύρο, μπλε σκούρο, μπεζ και καφέ) και το κόστος απόκτηση φτάνει τα 375 ευρώ. Να σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε τα παπούτσια της Aston Martin μπορείτε να τα παραγγείλετε πατώντας ΕΔΩ!

 

Γραβάτα Maserati

Ιταλική κομψότητα

Το Maserati Store προτείνει μία σειρά από αντρικά αξεσουάρ, επίσημα ή casual. Ξεχωρίσαμε την εικονιζόμενη μπλε γραβάτα, ιταλικής προέλευσης και 100% μεταξωτή. Είναι το απόλυτο δώρο του άντρα, αρκεί βέβαια να εμπεριέχει τη συγκεκριμένη ενδυματολογική πινελιά στο επίσημο dress code του. Δεν είναι το ιδιαίτερο μοτίβο που έχει, αλλά αυτό που προσθέτει «πόντους» κομψότητας είναι το λογότυπο της Maserati που κάθεται διακριτικά λίγο πιο κάτω από τον κόμπο. Η τιμή της γραβάτας είναι 80 ευρώ και μπορείτε να την αποκτήσετε πατώντας ΕΔΩ!

 

Ρολόι της Singer

Με ιδιαίτερο καντράν

Η Singer Vehicle Design έγινε γνωστή από τις αναπαλαιώσεις σπουδαίων αυτοκινήτων, ωστόσο αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα ρολόγια. Το πρώτο δημιούργημα της SVD είναι το Singer Track 1 που μοιάζει σαν ένα απλό αναλογικό ρολόι καρπού, αλλά κρύβει πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε. Το Track 1 είναι ένα από τα δύο ρολόγια που έρχονται με AgenGraphe χρονογράφους και βρίσκονται τοποθετημένοι στο κέντρο του καντράν. Είναι πολύ ιδιαίτερος ο τρόπος κατασκευής και σίγουρα θα χρειαστούν αρκετά λεπτά για να διαβάσει κάποιος την ώρα.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...