Nissan: Ελέγχοντας το αυτοκίνητο από απόσταση (video)

Το Alexa της Amazon είναι διαθέσιμο με τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής εταιρείας παρέχοντας τη δυνατότητα φωνητικής καθοδήγησης

  • -
  • -

Οι νέες εξελίξεις στα αυτοκίνητα τα κάνουν πιο φιλικά στον χρήστη, αφού τώρα θα μπορεί να ελέγχει το όχημά του εξ αποστάσεως με φωνητικές εντολές. Στην πράξη η Nissan σε συνεργασία με το Alexa της Amazon θα επιτρέπει στους κατόχους μοντέλων της φίρμας να ελέγχουν το αυτοκίνητό τους, άμεσα, σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα.

Αυτό θα γίνεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες NissanConnect που είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένα από τα μοντέλα της εταιρείας (και λίγο αργότερα σε περισσότερα) που κυκλοφορούν στην Αμερική και θα απαιτεί από τους κατόχους να έχουν ενεργή συνδρομή στο NissanConnect  Services και έναν έγκυρο λογαριασμό στο  Nissan Owners Portal, παρόλο που η εφαρμογή NissanConnect Services δεν χρειάζεται να “τρέχει”  για να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία.

Έτσι, θα μπορείς να δώσεις φωνητικές εντολές για κλείδωμα / ξεκλείδωμα, ενεργοποίηση της κόρνας, άνοιγμα και κλείσιμο των προβολέων,  καθώς και εκκίνηση ή σταμάτημα του κινητήρα, ανάλογα με το μοντέλο. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια εικόνα της νέας τεχνολογίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...