Βραβείο συνδεσιμότητας για το wi-fi της Opel

Το ασύρματο δίκτυο στα μοντέλα της μάρκας απέσπασε το Car Connectivity Award για το 2017

  • -
  • -

Αποτελώντας μέρος του προσωπικού συμβούλου OnStar, το wi-fi hotspot επιτρέπει στους επιβάτες των Opel να συνδέουν ταυτόχρονα στο διαδίκτυο έως 7 συσκευές. Αυτό ήταν κάτι που αναμφίβολα μέτρησε στους αναγνώστες των γερμανικών περιοδικών auto motor und sport και CHIP, ψηφίζοντάς το ως την καλύτερη τεχνολογία συνδεσιμότητας για το 2017.

Σήμερα, ένα στα δύο νέα Opel που πωλούνται στην Ευρώπη φέρουν το σύστημα OnStar στον εξοπλισμό τους. Από το καλοκαίρι του 2015, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Opel OnStar έχει λάβει πάνω από 21.000 κλήσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ έχουν καταγραφεί πάνω από εννέα εκατομμύρια διαδράσεις, περίπου οι μισές από τις οποίες μέσω smartphones και myOpelApp.

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟ GRANDLAND X ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΟNSTAR KAI WI-FI

Το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας περιλαμβάνει Αυτόματη Απόκριση σε Σύγκρουση όλο το 24ωρο (Automatic Crash Response), Διάγνωση Οχήματος (Vehicle Diagnostics), Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος (Stolen Vehicle Assistance) και Wi-Fi Hotspot για εξαιρετική συνδεσιμότητα. Πλέον οι συνδρομητές Opel OnStar θα έχουν στη διάθεσή τους και άλλες υπηρεσίες, όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο ή ανεύρεση χώρου στάθμευσης. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Opel προγραμματίζει να προσφέρει το OnStar σε 33 χώρες σε όλη την Ευρώπη και σε 23 γλώσσες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...