Οι οδηγοί επιλέγουν τις πλούσιες εκδόσεις του Astra

Η νέα γενιά του μικρομεσαίου της Opel έφθασε τις 500.000 παραγγελίες

  • -
  • -

Όταν παρουσιάστηκε το νέο Astra, το φθινόπωρο του 2015 στη Φρανκφούρτη, ήταν το πιο ποιοτικό μοντέλο στη γκάμα της Opel καθώς δεν είχε ακόμη κάνει την εμφάνισή του το νέο Insignia. Με αυτό η γερμανική μάρκα θέλησε να δείξει ότι η πολυτέλεια δεν είναι υπόθεση λίγων, αλλά προνόμιο των πολλών. Και η πλειοψηφία όσων παρήγγειλαν το μικρομεσαίο οικογενειακό έδειξε ότι στο Russelsheim είχαν δίκιο.

Περισσότερα από 500.000 νέα Astra έχουν παραγγελθεί μέχρι σήμερα, δίνοντας στην Opel τη δεύτερη θέση στη μικρομεσαία κατηγορία, πίσω από το Volkswagen Golf. Το κοινό φαίνεται ότι πείστηκε από την καμπάνια της Opel και επέλεξε στο μεγαλύτερο ποσοστό τις πλούσιες εκδόσεις.

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ GRANDLAND X, TO NEO SUV THΣ OPEL

Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, σχεδόν το 60% συμπεριέλαβε στην παραγγελία του τo σύστημα με την εμπρός κάμερα που σκανάρει το δρόμο και προλαβαίνει δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης, το 55% των νέων Astra φέρουν το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων Navi 900 IntelliLink, με οθόνη αφής 8 ιντσών και χάρτες όλης της Ευρώπης. Τέλος, ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με τα ανατομικά εμπρός καθίσματα AGR, τα οποία είναι αεριζόμενα και με λειτουργία μασάζ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...