Τα νέα SsangYong ήρθαν οδικώς στην Ευρώπη!

Τα 5 Rexton διένυσαν 13.000 km μέσα σε 50 ημέρες για να αποδείξουν την αξιοπιστία τους

  • -
  • -

Θα μπορούσε να είναι το απόλυτο test drive, όμως ήταν ο τρόπος που επέλεξε η SsangYong για να δείξει ότι το νέο Rexton δεν γνωρίζει όρια. Το τετρακίνητο μεγάλο SUV, μήκους 4,85 μέτρων και με δυνατότητα μεταφοράς έως 7 επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων, έκανε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη.

Δεν έφθασε όμως στη Γερμανία μέσα σε κάποιο πλοίο από την Κορέα, αλλά βασίστηκε στην αξιοπιστία του 2.2 diesel και την τετρακίνησή του. Συνολικά 5 Rexton ξεκίνησαν πριν από 50 ημέρες από το εργοστάσιο της SsangYong στο Pyeongtaek της Νότιας Κορέας και αφού διένυσαν 13.000 km ακολουθώντας το «δρόμο του μεταξιού» έφθασαν στη Φρανκφοούρτη. Από εκεί ταξίδεψαν στη Μ. Βρετανία για μία ακόμη υποδοχή.

Με νέα σχεδίαση, πλούσιο εξοπλισμό, σύστημα 4x4, πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 181 ίππους και 420 Nm ροπής και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και 7άρι αυτόματο της Mercedes-Benz, η τέταρτη γενιά του Rexton έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει στην Ευρώπη.

Η ανάρτηση του μεγάλου SUV αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω. Στον εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνονται 9 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Detection κ.α. Το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ οι χάρτες πλοήγησης εμφανίζονται στην οθόνη HD διαγωνίου 9,2 ιντσών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...