Ημέρες Μοτοσυκλέτας: Για μηχανόβιους... και μη!

Από 30/9 έως 1/10

  • -
  • -

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη μοτοσυκλέτα και σε όλους όσους την αγαπούν. Περισσότερες από τριακόσιες από τις πιο όμορφες και σημαντικές μοτοσυκλέτες όλων των εποχών θα μας περιμένουν να τις θαυμάσουμε το διήμερο 30/9 και 1/10 στο χώρο του παλιού αμαξοστάσιου στην Πειραιώς, ακριβώς απέναντι από την Τεχνόπολη και με είσοδο από τον πεζόδρομο της Ερμού.

Σε έναν ιδιαίτερο "βιομηχανικό" χώρο και κάτω από ένα απόλυτα εντυπωσιακό μεταλλικό σκέπαστρο, θα δούμε ζωντανή την ιστορία της μοτοσυκλέτας μέσα από τη μεγαλύτερη έκθεση κλασικών μοντέλων που έγινε ποτέ στην Ελλάδα μαζί με σημαντικές σύγχρονες μοτοσυκλέτες και custom κατασκευές.

Και από το παρελθόν θα πάμε στο μέλλον, με δεκάδες custom κατασκευές αλλά και σύγχρονα μοντέλα μοτοσυκλέτας, μερικά εκ των οποίων θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό. Φυσικά, εταιρείες με είδη βελτιώσεων, αξεσουάρ αλλά και εξοπλισμό αναβάτη θα βρίσκονται εκεί για όλους εμάς και τις μοτοσυκλέτες μας. θα οδηγηθούμε μουσικά με dj και live, θα απολαύσουμε τα καλύτερα hot dog της πόλης από την καντίνα του Johnie αλλά και καφέδες και ποτά στο κεντρικό καθιστικό, περιτριγυρισμένο από τις μοτοσυκλέτες και θα "κοντραριστούμε" στα ξύλινα ποδοσφαιράκια.

Με τρία ευρώ είσοδο και με τα παιδιά δωρεάν δεν θα υπάρχει δικαιολογία να μην είμαστε όλοι εκεί, όπου μπορούμε να καλέσουμε και τους φίλους μας, "μηχανόβιους" και μη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι μας θα περάσουμε καλά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...