Η Porsche Hellas δίπλα στους Έλληνες μαθητές στο F1 in schools

Στηρίζει την ομάδα NewGen Tachytis, στο πρωτάθλημα F1 in schools

  • -
  • -

Την υποστήριξή τους στις προσπάθειες των νεαρών Ελλήνων μαθητών να αναδειχθούν στον διεθνή διαγωνισμό F1 in schools ανακοίνωσαν η Porsche Hellas και η Μοτοδυναμική ΑΕΕ. Υποστηρίζουν την ομάδα NewGen Tachytis,  στην οποία συμμετέχουν από κοινού μαθητές από το δημόσιο Γενικό Λύκειο Φιλοθέης (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) και την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή (3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).

«Ο θεσμός F1 in schools, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες νεαρών μαθητών από όλο των κόσμο, δεν είναι κάτι εύκολο όπως ίσως θεωρούν πολλοί. Αντίθετα, απαιτεί μόχθο και εξειδικευμένες γνώσεις, νέες πρωτότυπες αλλά πραγματικές λύσεις σε παλιά προβλήματα. Τα μοντέλα, με τα οποία γίνεται ο διαγωνισμός, έχουν να αντιμετωπίσουν και να λύσουν προβλήματα, όμοια με τα πραγματικά αυτοκίνητα: Θέματα μείωσης του βάρους, αεροδυναμικής, αντοχής υλικών, κ.α.

Οι αυριανοί σχεδιαστές, μηχανικοί, αεροδυναμιστές, ηλεκτρονικοί, κοστολόγοι κλπ., γεννιούνται και μέσα από τέτοιες διαγωνιστικές διαδικασίες και είναι ευχής έργο, που η ομάδα της NewGen Tachytis, έχει όλα τα τεχνικά και θεωρητικά προσόντα να διακριθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαλαισίας, που διεξάγεται από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2017», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...