Η Sharapova επέστρεψε στα γήπεδα και στην Porsche

Η Ρωσίδα τενίστρια φωτογραφήθηκε στην Καλιφόρνια με αφορμή τη συμμετοχή της στο US Open

  • -
  • -

Μετά από το 15μηνο αποκλεισμό από την αγωνιστική δράση για χρήση απαγορευμένης ουσίας, η Maria Sharapova επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο στα γήπεδα του US Open, ενός εκ των τεσσάρων Grand Slam. Η 30χρονη πανύψηλη Ρωσίδα έφθασε μέχρι τον 4ο γύρο του ταμπλό, όπου αποκλείστηκε από την Λετονή Anastasija Sevastova.

Η Sharapova ήταν τα τελευταία χρόνια πρέσβειρα της Porsche, συμμετέχοντας σε επίσημες παρουσιάσεις μοντέλων και άλλες δραστηριότητες της γερμανικής μάρκας. Πλέον, μετά την ολοκλήρωση της τιμωρία της, τέθηκε και πάλι σε ισχύ η συνεργασία των δύο πλευρών.

Λίγες ημέρες πριν το τουρνουά τένις, βρέθηκε στη δυτική ακτή των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην παραλία Hermosa της Καλιφόρνια. Εκεί φωτογραφήθηκε δίπλα σε κλασσικές Porsche και απήντησε σε αρκετές ερωτήσεις.

«Θεωρώ ότι αντιμετώπισα το θέμα του ντόπινγκ με το σωστό τρόπο. Κάναμε ένα λάθος και το αναγνωρίσαμε. Από την άλλη, ο χρόνος που είχα για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους ήταν κάτι σαν δώρο», ανέφερε η Sharapova. «Από την άλλη πάλεψα σκληρά για να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο. Γνωρίζω, όπως και οι αντίπαλοί μου, ότι δεν παραδίδω εύκολα τα όπλα. Είμαι τελειομανής όμως ξέρω ότι δεν είμαι τέλεια. Χρειάζομαι απλά το κίνητρο για να γίνομαι καλύτερη».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...