4 Έλληνες ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης

Τέσσερις έμποροι της Ford από τη χώρα βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους

  • -
  • -
4 Έλληνες ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε μια ειδική τελετή στο πλαίσιο του Chairman’s Award που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Ford Ευρώπης βράβευσε για τις επιδόσεις τους τέσσερις Έλληνες. Πιο συγκεκριμένα τη διάκριση για τις επιδόσεις τους κατά το 2016 σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση των πελατών κέρδισαν οι: Ford Αναστασίου, Ford Γκαρτζονίκας, Ford Velmar και Ford Βροχίδης-Χατζής.

Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Επίσημων Εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού Chairman’s Award, έγινε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς και τα βραβεία στους νικητές έδωσε ο Jonathan Williams, Sales Vice President της Ford Ευρώπης, παρουσία του Νίκου Νοταρά, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Ford Motor Ελλάς και στελεχών της εισαγωγικής εταιρίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις σας» δήλωσε ο Jonathan Williams, καθώς ευχαρίστησε τους Έλληνες Επίσημους Εμπόρους για τις προσπάθειές τους, «Η Ford δίνει μεγάλη σημασία, όχι μόνο στην επίτευξη των στόχων πωλήσεων, αλλά και στην ικανοποίηση των πελατών της. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι που συγκαταλέγεστε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης».

«Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτό που μας κινεί» δήλωσε ο Νίκος Νοταράς. «Η Ford παράγει κορυφαία προϊόντα που χαρίζουν χαμόγελα απλόχερα - οι Ελληνικές εταιρίες που βραβεύουμε σήμερα συμπληρώνουν το ανταγωνιστικό πακέτο παρέχοντας αποδεδειγμένα κορυφαία υποστήριξη προς τους πελάτες μας. Τους ευχαριστούμε».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...