Ανάκληση για το Toyota C-HR

Για έλεγχο ή αντικατάσταση της δεξαμενής καυσίμου

  • -
  • -

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του compact SUV C-HR εκτελεί η Toyota Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας. Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 200 οχήµατα, παραγωγής από τον Σεπτέµβριο 2016 έως τον Απρίλιο 2017.

Στα εµπλεκόµενα οχήµατα ενδέχεται το πάχος του τοιχώµατος του ρεζερβουάρ καυσίµου σε συγκεκριµένα σηµεία, να είναι µικρότερο από αυτό που ορίζουν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή, λόγω προβλήµατος του καλουπιού που χρησιµοποιήθηκε από τον προµηθευτή. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να δηµιουργηθεί ρωγµή στο ρεζερβουάρ καυσίµου και να παρατηρηθεί διαρροή και οσµή καυσίµου. Σε περίπτωση που υπάρξει πηγή ανάφλεξης, η διαρροή καυσίµου θα µπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ή η πιθανή αντικατάσταση του ρεζερβουάρ καυσίµου, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 9.00 πµ έως 5:00 µµ). 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...